Szia Zsolt!
Nem váltásról van szó,sokkal inkább arról,hogy amit még pluszban akarok rendelni,csak a vape 42-nél tudom megvenni.Egyúttal a huzalt is tőlük rendelném,csak bizonytalan vagyok,hogy a vandy vape huzalhoz képest milyen a másik.
Hát nekem a vape42-es jobban kézre állt. Annak körben vannak kis bevágások a szélén, ahová könnyen be lehet akasztani a húzalt, a vendynél meg rá kell hurkolni a szélére. Plusz a vape42-eshez jár tok is.
Pár hónappal ezelőtt el nem tudtam volna képzelni, hogy eljön az az idő amikor kávézás közben azt olvasgatom, hogy meglett felnőtt emberek pár méter huzalrol milyen beleéléssel tudnak beszélgetni
Szia Sándor!
Ha Neked ennyire bevált a Vandy Vape huzalja,akkor a gandalfliquid,(első linkem),oldalon csak tedd bele a kosárba.
Igaz most kifutott ott is,de amint újra kapható lesz már küldik is.
Köszi az infot!Nekem eddig ez vált be a legjobban (vandy vape ss316 28ga),ugyan az a márka 26ga már nem jo.Probáltam 28ga-t nicromba , kanthalba de azok se.Attol félek már nemigen lesz kaphato,mert egy-ket honapja meg sok helyen volt ,mára már sehol nincs,de ugylátom a vastagabb 26,24-es vandy ss316 huzalok is tünnek elfelé.
Igazán nincs mit.Ha van lehetősèged èrdemes több spúlnit venni,mert èn is azt tapasztalom,hogy ha valahol kapható,viszonylag gyorsan kifogy a kèszlet.
Vaperina tagoknak van oda egy kupon kód is,azt megtalálod a profilodban.
Lehetőségem van,csak eddig próbálgattam melyik milyen (fél éve ecigizek)Mire kitapasztaltam ezt a vandy huzalt ,többet akartam rendelni a juicevaperol,addigra megszünt a juicevape,máshol meg nincs készleten,de amit irtál figyelni fogom!