Sziasztok! Először is boldog új évet mindenkinek!
Beszereztem életem első komolyabbnak mondható mod-ját, egy Smok G-Priv4-et. Ismerősom ajánlotta, ezt a modot, nála régóta szuperül működik, de mondta hogy csak külön töltőben töltsem az akksikat mert károsdohat. Ez igaz, ha igen mi kárt tesz benne? Volt ezelőtt egy Vopoo Drag-X pro-m is azt is az nyírhatta ki? Villogott a kijelzője meg gombnyomás nélkül is porlasztott. Ellenben a Vaporesso Forz TX80-amnak egy év után semmi baja sincs pedig csak a modba töltöttem. Segítsetek, új ez még nekem
Behajtani tilos táblánál is azt tanácsolják, hogy ne hajts be mégis megteheted. A döntés a tiéd!
A modban nem töltünk akksit. Nem arra lett kitalálva. Pár ezer forint egy egyszerű kétágyas töltő. Nagyon vész esetén estleg 1-2 alkalommal talán,de inkább ne.
Nekem ne szabják meg, hogy az autópályán melyik oldalon megyek…
Maradj mindig lázadó!!! Soha ne hallgass ismerősökre!
Én töltök néha modban, DE
-csak márkás chipset és mod
-komoly normális töltő
-normális kábel
-nem.felejtem rajta órákig.
Vállalható a dolog, ha minden teljesül, de az akkuknak is a minőségi töltő a legjobb, hosszú távon.
Több komolyságot .. még nem ittam ma semmit
Az nem az iránytól függ? Mondjuk nem szeretem, ha mindenki szembejön…és még villog is
De ha már témánál vagyunk eddig kész alapot vettem 70vg/30pg. De most magamnak keverném be. 100 ml kész alapléhez mennyi VG-t és PG-t vegyek?
Semennyit.
Írtad, hogy már kész van…
.
.
Szia!
Háát erre mit írjunk..
Szóval.. lehetni lehet tölteni az akkumulátorokat a mod-ban ,de nem ajánlott . A te eseted is jól mutatja van amelyik jobban és van amelyik kevésbé szeret folyamatos töltés alatt lenni … Álltalában az elektronikát nyirja ki töltés… A döntés a tiéd …
Azt ,hogy végre igyunk valamit ..
Egy pohár Earl Grey be is ugrott
Málnás teával beszállhatok én is a tea délutánra?
Ssimaaan, ha nincs benne málnaszőr
Délután van holnap délig csapattam egy talpas Neszkafét fél6-kor, mégiscsak nem jó alacsony pulzussal aludni.