Sziasztok! Először is boldog új évet mindenkinek!
Beszereztem életem első komolyabbnak mondható mod-ját, egy Smok G-Priv4-et. Ismerősom ajánlotta, ezt a modot, nála régóta szuperül működik, de mondta hogy csak külön töltőben töltsem az akksikat mert károsdohat. Ez igaz, ha igen mi kárt tesz benne? Volt ezelőtt egy Vopoo Drag-X pro-m is azt is az nyírhatta ki? Villogott a kijelzője meg gombnyomás nélkül is porlasztott. Ellenben a Vaporesso Forz TX80-amnak egy év után semmi baja sincs pedig csak a modba töltöttem. Segítsetek, új ez még nekem
Behajtani tilos táblánál is azt tanácsolják, hogy ne hajts be mégis megteheted. A döntés a tiéd!
A modban nem töltünk akksit. Nem arra lett kitalálva. Pár ezer forint egy egyszerű kétágyas töltő. Nagyon vész esetén estleg 1-2 alkalommal talán,de inkább ne.
Nekem ne szabják meg, hogy az autópályán melyik oldalon megyek…
Maradj mindig lázadó!!! Soha ne hallgass ismerősökre!
Én töltök néha modban, DE
-csak márkás chipset és mod
-komoly normális töltő
-normális kábel
-nem.felejtem rajta órákig.
Vállalható a dolog, ha minden teljesül, de az akkuknak is a minőségi töltő a legjobb, hosszú távon.
Több komolyságot … még nem ittam ma semmit
Az nem az iránytól függ? Mondjuk nem szeretem, ha mindenki szembejön…és még villog is
De ha már témánál vagyunk eddig kész alapot vettem 70vg/30pg. De most magamnak keverném be. 100 ml kész alapléhez mennyi VG-t és PG-t vegyek?
Semennyit.
Írtad, hogy már kész van…
.
.
Szia!
Háát erre mit írjunk…
Szóval… lehetni lehet tölteni az akkumulátorokat a mod-ban ,de nem ajánlott . A te eseted is jól mutatja van amelyik jobban és van amelyik kevésbé szeret folyamatos töltés alatt lenni … Álltalában az elektronikát nyirja ki töltés… A döntés a tiéd …
Azt ,hogy végre igyunk valamit …
Egy pohár Earl Grey be is ugrott
Málnás teával beszállhatok én is a tea délutánra?
Ssimaaan, ha nincs benne málnaszőr
Délután van holnap délig csapattam egy talpas Neszkafét fél6-kor, mégiscsak nem jó alacsony pulzussal aludni.