Helló! Valaki tudja hogy a The Liquid City milyen futárcéggel dolgozik? Vagy esetleg más oldal ahol GLS van tudtok ajánlani?
Azt hiszem hogy a FÁMA futár.
Az meg mi a túró?
Sokszor rendelek a liquid city oldaláról.
A fáma futár hozza a csomagot.
Teljesen megbizhatóak.
Utánvéttel szoktam fizetni.
Elötte én sem találkoztam velük.
Az a bajom hogy munkahelyre tudok rendelni ahol biztosan át tudom venni de olyan eldugott helyen van hogy szinte alig ismerik. GLS rendszeresen jár azért örültem volna neki másokkal eddig csak szívtam
Gondolom van GPS náluk.
Csak megtalálnak.
A rendeléshez ha megadod a telefonszámod akkor fehivnak ha nem találnak de küldenek sms-t a futár számával a kiszálítás napján ugy hogy feltudod hivni a futárt.
Jaja, fáma
Köszi az infót, még keresgélek pedig náluk már megtaláltam mindent amire szükségem lenne most
Rendeld hozzám, eskü továbbküldöm.
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe De nem is használsz mesh tankot
De, mától az a kedvencem.
Én sem használok…még. Én itthon vagyok egész nap, ha gondolod.
Ahhoz csak lap kell most nekem de kinéztem már egy új mtl tankot is ha érdekel valakit
Egyébként arra gondoltam, miután leirtam a fentieket, hogyha ennyire gáz a helyzet, akkor valaki GLS-el odaküldeti Neked. Azok rendesek, az esetek 99%-ában telefonálnak, hogy most azonnal menj ki.
Ja,hogy mtl is ? “Nekem már nem kell semmi” a futárok tudják hova kell tenniük nálam
Tapasztalatok alapján én már csak bennük bízok
@Zolika Jó akkor 3 ember pluszban nem baj rámegy a fizetésem de legalább érezzétek jól magatokat
De hisz az csak pénz legalább jól érezzük magunkat ,sosem kapok ajit
Komolyra fordítva a szót.
A Fáma küld emilt,smst,és ha ráírod a tel.számodat hívnak előtte fél órával.
Volt már dolgom velük párszor,sose volt gond
Megértem, azért is jutott eszembe.
Ha nem marad más akkor majd jöhet a fáma fáma szorult féreg
szia! igen, fáma futár, és nekem legutóbb az LD trans hozta általuk a csomit. írtak, hívtak, korrektek