Sziasztok! Tegnapi nap folyamán rendeltem a JuicyVapour oldalon egy e-cigit, és kicsit átverten érzem magam, mégpedig azért, mert bejelöltem azt hogy 1 napos szállítást szeretnék kérni. (+1500ft) A megrendelésnél így volt leírva. (Mindjárt csatolok az emailról egy képet.)
Utána valahogy beleástam magam jobban az oldalba ahol utána teljesen máshogy volt leírva a szállítás. Direkt a FÁMA futárszolgálatot választottam mivel ott 1 nap alatt kell hogy megjöjjön a csomag. Na és hogy kicsit jobban beleástam magam, ott már 1-5 munka nap volt írva, mivel hogy a futárszolgálat egy héten 2x-er veszi fel náluk a csomagot, és szerintem teljesen félre vezetik az embert tájékoztatás felén… szerintetek megjöhet ma a csomag? Vagy felejtős? … Nagyon szépen köszönöm a segítséget…
Szia Bálint Ezzel kapcsolatban itt nem nagyon tudunk segíteni. A legjobb ha írsz nekik egy emailt a kérdéseiddel, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül válaszolni fognak.
De jó is volna egy napos futár. Élvezném .
Akkor mi alapon kérnek el +1500 forintot? Mert már kíváncsi vagyok
Őszintén halovány lila gőzöm sincs . Más nem hozhatja helyette ?
Már nem lehet módosítani. De nem baj, majd várok. Csak megöl már a kíváncsiság, új vagyok még, és kezdő…
Ha nem kapod meg, visszakéred.
Ahogy a famat ismerem az vissza lesz kérve .
Kaptál e-mailt mikor adták fel ?
Na onnan 2 nap alatt nálad van,a futárcég gyorsaságán múlik a dolog,ha csak nem esik bele pl egy hétvége
Gondolom euroban fizettél,azt valamiért később könyveli le a rendszerük (mondhatnám tapasztalatból )
Igazából hiába írsz nekik. Ha értelmezzük a dolgot, 1 napos szállítást ígérnek. Ami azt jelenti, hogy ha hétfőn feladom a csomagot, kedden nálad van. Namár most a szállítási időbe az nincs benne, hogy várakozik a csomag a feladónál, mert csak csütörtökön lesz feladva.
Ha úgy van ahogy írtad akkor lerántottak 1500Ft-tal…ennyi. Mivel csak akkor 1napos a szállítás (és csak ideális esetben) ha hétfőn vagy csütörtökön csomagátadás előtt vásárolsz közvetlen. Már az bicskanyitogaó, hogy volt pofájuk emiatt plusz pénzt kérni…dögöljenek éhen.
Nem azért az 1500 forintért, csak maga hogy nem jön ma meg a csomag, hol ott már nagyon vártam…
De igenis az 1500ft is számít és a mögöttes rabló mentalitás. Ez a “magyar Cigbest” shop!
Nekem nem az 1500 forint számít,megkaptam a rendelésem mindíg.
Én nem írnám le a shopot mert segítőkészek mindenben.
Ha nem tetszik van másik “cég”
Máshol több a szállítási összeg,de talán nekik kellene írnod biztosan jobban tudják a miértet mint mi.
Egyáltalán nem írom le a céget és senki más sem, ez parasztság amit csinálnak.
Értem,ahogy gondolod.
Inkább örülni kellene hogy van olyan shop MÉG ami szállít hozzánk
Te döntésed
Leparasztozod őket,de onnan rendeltél és vársz,ahogy minden rendelésnél mert ez nem kiló kenyér amiért le lehet sétálni a Tescóhoz
Ok rendben
Panaszkezelés minden esetben úgy indul, hogy megkeressük az illetékes céget/személyt. Ha negatív a reakció akkor lehet “kiabálni és lejáratni” a shopot különböző fórumokon és közösségi felületeken, hogy más is tanuljon az esetből.
Az első hozzászólásban írtam, hogy írj nekik e-mailt, erre most itt megy a találgatás… Azt mondjuk nem értem, hogy mi a probléma a +1590Ft -al? Ezt úgy hívják, hogy szállítási költség. Ha jól tudom 30 ezer felett ingyenes a szállítás náluk. A pénztár oldalon valóban az van írva, hogy szállítás 1 munkanap, viszont ez simán lehet egy rendszer korlátozás vagy hiba, hogy nem csak az adott napokon írja ki ezt az üzenetet vagy lehetne bővíteniük ezt a leírást stb… Igen ez lehet megtévesztő de ahogy látom így is ez a legolcsóbb szállítási formájuk a Packetán kívül. Szóval az nem jár többletköltséggel, hogy ezt választottad.
Lezárom ezt a témát, ha esetleg tudsz konkrétumot akkor jelentsd ezt a hozzászólást és újranyitom.