Sziasztok! Járt már más is úgy, hogy mikor liquidhall-ról rendelt, kiválasztotta a Fáma futárt, és a DPD-től jött üzenet? Mik a tapasztalatok a DPD-vel? Eddig csak a Fáma hozta, a DPD-ről nem tudok sokat, és nagyon várom a csomagom
Szia ! Azt nem tudom miért váltott dpd-re az LH .. csak sejtem a,hogy a múltkori rutinszerű NAV ellenőrzés miatt .. azt viszont tudom ,hogy nekem a DPD-vel csak pozitív tapasztalataim vannak … Ha őket látom szállító cégnek feltüntetve akkor mindig nyugodt vagyok … Érdemes letölteni mydpd appot a nyomonkövetéssre … Ott akár csomagpontra is át kérheted ,ha épp úgy jön ki ,hogy nem leszel otthon a kézbesítés napján
Franciáktól szoktam rendelni ahol a DPD szállít ki és elégedett vagyok velük.
Èn is csak pozitívan tudok nyilatkozni a Dpd-ről.
Fámával kapcsolatban,futárja válogatja.Itt nincs csomagkövetèsi lehetősèg,átvètel átirányítási lehetősèg
sem.
Szia!
Én dpd-vel rendeltem tőlük direkt. Csak pozitív tapasztalatom van. Alkalmazásban csomagpontra is átlehet kérni.
Szerk. Látom már más is ezt írta előttem
Csomagkövetés van a Fámánál.
Szia!
Akkor ez valami új dolog lehet,mert eddig nekem nem
volt.
1-2éve van az biztos…
Hát én csak örülök neki!! Nekem a fámával többször is volt problémám!!
Nem merném megmutatni a telefonomon mennyi futár-app-on vagyok bejelentkezve,de nekem hihettek név nélkül
Úgy tudom az LH egyelőre leallitotta a fáma futárral történő küldést. Legalábbis hét elején ezt az infót kaptam. A dpd-s csomagom rendben megjött
+1 a DPD-re.
Köszönöm szépen! Így már nyugodt vagyok! Wow ezt nem is tudtam, hogy van ilyen alkalmazas! Igazabol olyan nincs benne, ami fenn tudna akadni, 2 aroma és egy töltő hihi Nem gond, csak meglepődtem, aki nekem hozta a Fámától nagyon jófej és normális volt mindig
Nekem a fámával negatív tapasztalatom van. A futár simán átrakta a nyomonkövetést, hogy nem kézbesíthető a csomag mert nincs otthon senki. Ja de itthon voltam Hívom a központot, megadta a futár számát, az ki van kapcsolva. Másnap semni változás a trackingben aztán egyszer megjelenik a futár.
Na ha ilyeneket olvasok akkor szoktam elgondolkodni, hogy mekkora találmány az utánvét … mi lett volna, ha végül elkallódik a csomag és még ki is van fizetve?
Akkor pénz vissza ..vagy csomag újra küld… Nem szoktak ezzel szórakozni … Amíg kézhez nem veszed addig minden felelősség a szállító cégé ..
Nem tudom ez menyire van igy!! Nem tudom már, hogy melyik futár cég hozta, csak arra emlékszem, hogy a clon Skyline rta volt . Nem hogy a megadott ház számra nem hozták, de még nem is a megadott utcába!! És csak bedobták az udvarra a kerítéstől 5 m re találták meg!! Én csak azt láttam, hogy kaptam egy emailt a sikeres átvételről!! Ha nem ismertek volna sosem kapom meg!! hol reklamáltam volna!! Ja Dpd volt!!
Én ma jártam így a semmirekellő sameday futár céggel.
Egész nap itthon vagyok, jött üzenet,hogy reggel 9-kor nem vettem át a csomagot “sikertelen kézbesítés”
Gondoltam utánna járok már a dolognak, kiderült, hogy futár nem járt erre csak egy hibás rendszer üzenet lehetett.
No comment…
Elvileg aláírás köteles lenne .. hogy b…jon még az ilyen .
A gls-en kívül tőlem még senki nem kért aláírást!! A postás srác is csak maga bököd valamit a kis gépen!!