Füstérzékelő

Ha tippelnem kellene füstérzékelő lesz az, de a rajta lévő matrica alapján nem optikai hanem ionizációs (más a működési elv, de a cél ugyanaz) . Van benne egy kis radioaktív anyag, de pánikra semmi ok. :grin:

1 kedvelés

Urán szegény kumulatív hidegháborús 54mm :joy:

3 kedvelés

Én kórházban hajnali 3-kor ültem be a wc-re híradót nézni és pöfékelni, nem indult be a füstérzékelő de ugye magyar egészségügy szóval lehet hogy nem is volt működőképes. Lehet hogy azt is vinni kell magaddal be ha befekszel két hétre.

5 kedvelés

Nálam az irodában bejelzett… hupsz :sweat_smile:
Beszéltem a riasztós emberrel, hogy mit figyelnek ezek, vagy hogy működnek.
Azt mondta, az olcsóbb típusok sok tükörrel és lézerrel nézik a rajtuk áthaladó levegő látható szennyeződését, tehát pl egy fal csiszolása esetén is simán bejelezne.
A jóval drágább típusok már valahogy analizálják a levegőt, felismerik, hogy égéstermék vagy sem.
(Szerintem a liquid gőz nem az. De ez csak tipp)

6 kedvelés

Azert en a repülőn biztos nem a wc-ben fogom tolni mikor kell a nic.

3 kedvelés

Sok helyen gőzöltem már, ahol volt tűzjelző, de még soha nem riasztott. Igaz, nem DL. :thinking:

4 kedvelés

Igazad van. Menj be gőzölni a pilótafülkébe. :slight_smile:

4 kedvelés

Én simán kinézem belőlük, hogy ott a pilóták vépelnek pl egy 3+ órás út alatt…mert ugyan miért is ne

4 kedvelés

Torony! Sűrű felhőbe futottunk… ja nem csak a DL

5 kedvelés

Simán…nekik van kihajolni több ablakuk is, illetve a gőzre mondhatják azt is, hogy elromlott a bojler… :roll_eyes::joy:

1 kedvelés