Most tettem be kanthalt. Az ízt nem feszegetném , a fogfájást majd meglátjuk. Csak most jön 5 nap ursa nano-zás. Helyváltoztatás miatt.
Kíváncsian várjuk Te milyen változást tapasztalsz majd. Ártani nem fog, ha esetleg mégsem ez a baj, akkor gondolkodunk tovább. Addig is jobbulást!
Hozzászoksz mint én és másra rá sem fogsz nézni
Nekem még vannak nikkel elvonási tüneteim azért
Ez erdekes tema. Nekem nincs rossz fogam. Vagyis tomott van , de nem reg voltam orvosnal. Most az osszes jo. Ujra is lett tomve par. Es neha megis nekem is olyan , mintha huzna a fogam. En a levegozesre tippeltem, hogy szuk, de elojon mas tanknal is. Most pl NI80- al tekerek. Hasznalok Kanhtal A1- et es SS- t is.
Nekem nincs maxon keverek
Ott a gond hogy régen is maxra kevertem mindent Meg th-t vadásznék, de elbújt
v6-ba emeld fel a tekerést v9-be felesleges.
Vegyél Oni-t,emeld fel a tekerést nullással,úgy köhögök mintha muszáj
lenne
Van, nem szeretem se a citrust se a mentolt. Szerinted?
Akkor emelj vagy próbáld használt vattával lötyi nélkül
Már csak a lapos meg a d huzalban bízom.
Asszony ! Küzdj és bízva vagy valami ilyesmi
Szia!
Az én diagnózisom: fogíny sorvadás. Meglepő dolgokat tud okozni. Minimális fogíny vissza húzódás is okoz ilyen problámat.
Léteznek erre ecsetelők érdemes megpróbálni. Fogdokik felírják szívesen. ( Ez célzás volt.)
Mármint, hogy te fogdoki vagy?
Nem, csak hasonló cipőben járok…
Jaaaaa! Értem! Köszi a tippet. Úgyis megyek majd megcsináltatni, akkor rákérdezek. Ezek az ecsetelők érnek is valamit? Létezik kis teddy henger? A nagy nem fér be a számba!
Kis Teddyről nem tudok…de jó a fülpálcika is!
Persze szűzen…
Nekem a legkülönfélébb időpontokban a legkülönfélébb dolgokra ( édes, hideg, meleg, savanyú, sós stb) érzékenyek a fogalom. Ez tart pár napig uttánna hetekig semmi .
A doki szerint kezdődő fogíny sorvadás. Amikor jobban visszahúzodik az íny egy kicsit kilátszik a fog gyökér és az érzékeny.
Amikor visszamegy a helyére az íny semmi gàz.
Szerinte a 35 évnyi dohányzás eredménye…
Eszembe jutott egy új aspektusa ennek a problémának.
Szóval nekem is fáj a fogam egy elég drága modra …