Floravita rendelés

Sziasztok! A tegnap ez az üzenetet kaptam:

"
Ezúton tályékoztatjuk, hogy az Ön részére korábban kiküldött propilén-glikol tételt visszahívtuk, mivel nagy valószínűséggel a palack tartalma valójában desztillált víz. Kérjük, ezt a terméket semmiképp ne használja fel, propilén-glikolként!

A hibát természetesen kijavítjuk: a megrendelésnél megadott szállítási címre legkésőbb a jövő hét elején eljuttatjuk a kifogástalan minőségű, megfelelő terméket.

A hibás tétel visszaküldésére nincs szükség. Amennyiben szeretné ellenőrizni a palack tartalmát, egy egyszerű teszttel megteheti: ha néhány órára mélyhűtőbe helyezi, a desztillált víz elkezd megfagyni, míg a propilén-glikol csak –40 °C alatt fagy meg. Desztillált víznek, ez felhasználható, szennyeződést nem tartalmaz.

A kellemetlenségért szíves elnézését és megértését kérjük!

Ha bármilyen további kérdése van, kérjük, válaszoljon erre az e-mailre, örömmel segítünk.
"

Valaki jár ugyan ebben a cipőben?
Már bekevertem egy 70/30-as alapot azzal mit kezdjek?

Holnap letesztelem majd, hogy tényleg az-e, de elég hígnak tűnt eddig is az alaplé szóval elég valószínű, hogy deszt víz.

ui.: “tályékoztatjuk” befigyel :smiley:

8 kedvelés

Szia!! Tegnap Zolee @TheSoftParade1968 Pont ezt mutatta! Tedd be a fagyasztóba, ha nem fagy meg nyertél egy plusz üveget, mert küldik a másikat!! Ha megfagy máshol használd fel, pl ultrahangos tisztítóba!! Ha le ellenőrizted és nem pg akkor amit bekevertél szerintem öntsd ki!!

8 kedvelés

Enyém sajna megfagyott, majd olvadás után ment a mosóba.

Car Service GIF by PSS

8 kedvelés

Előfordulhat, és végülis korrekt volt. :wink:
És “tályékoztattak…”
Reméljük nem kevert be senki :+1:

11 kedvelés

Én múltkor kevertem desztillált vizet, persze nem liquidnek… :sweat_smile: úgy nem olyan jó se íze, se gőze :confused:

Igen előfordul, Béla mindig korrekt! :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nem lesz tőle semmi bajod. Szoktak az alaphoz desztillált vizet adni minimális arányban, hogy növeljék a torokhatást viszont az ízeket nem szállítja jól. Még nem próbáltam de ha full desztillált vízbe kevered az aromát akkor tippem szerint nagyon köhögtetni fog és alig lesz íze.

3 kedvelés

Én a “nem adok hozzá” pártján állok (kedvelem a th-t, de nálam a tank a, tekeréshez nem való a víz, megoldom máshogy), és amúgy az ilyen baki elcseszhet pár nem olcsó aromát, ha valaki mégse veszi észre. Viszont a cég korrektül szólt, én csupán együttérzésemet fejeztem ki, hogy hátha nem szívja/szívta meg senki :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Igen régebben adtunk (alapból az alaphoz :sweat_smile:), de itt nem 2-5%-ról van szó ami még javíthat is az ízen… Baja persze nem lesz az embernek nagyobb százalékban sem, meg max 1-2 puffig jut el aztán hamar rájön, hogy valami nem ok.

8 kedvelés

Sziasztok, az enyém is meg fagyott meg jó hogy csak tarcsiba rendeltem!!!

4 kedvelés

Reméljük, sokan észreveszik ha másnem, öntéskor, mert azért jelentősen hígabb mint a PG…

5 kedvelés

Érdekes ez a víz téma, mármint nem a Floravitás félrepalackozás, hanem hogy adjunk-e vizet a liquidhez. Én sem használok vizet keveréshez, de korábban a Blendfeel gyártói oldalán tűnt fel, hogy ők akár 10%-ban is javasolják, bár az számomra nem derült ki milyen vape rendszerekhez.

Most megint előkerestem egy aroma ottani leírását, bemásolom a fordító eredményét:

Az Aroma di Tabacco® kivonatok a piacon elérhető legkiválóbb dohánylevelekből készülnek. A válogatás és a kutatás rendkívül gondosan zajlik, és a termékek közvetlenül a termőhelyeken azonosított termelőktől érkeznek gyártóüzemünkbe.

A termék klasszikus adagolása 10%, azonban az egyéni ízléstől függően a hígítás 6% és 12% között is nyugodtan történhet.

A termék külön érlelési folyamatot nem igényel, azonban fontos megjegyezni, hogy az aromajellemzők idővel fejlődnek, ami enyhén módosíthatja az ízérzetet. Az érlelési idő és az adagolás teljes mértékben szubjektív ennél a terméktípusnál, az érzékszervi élményt pedig befolyásolja a használt párologtató típusa és az alapfolyadék összetétele.

Javasolt alapfolyadékok:

• víztartalmú bázisok, klasszikusan VG/PG/H₂O = 40/50/10 arányban,

• vagy hatékony tankrendszerekben, illetve bottom feeder rendszerekben VG/PG = 50/50 arányban.

Fontos megjegyezni, hogy a víz jelenléte a keverékekben nemcsak a termék oldhatóságát segíti elő, hanem jelentősen javítja a kibocsátott gőz minőségét is.

Természetes jellege miatt magasabb koncentráció esetén a kész keverék lerakódásra hajlamosabb, így bár intenzívebb íz érhető el, a tekercseken (coilokon) kialakuló lerakódás arányosan nő, és gyakoribb tisztítást vagy cserét igényelhet – mindez a használt rendszer és használati mód függvénye.

További információ:
A termék nyomnyi mennyiségű nikotint tartalmazhat, ami azonban elhanyagolható a végső keverék nikotintartalmának kiszámításában.

Mindezek csupán iránymutatások – az Aroma di Tabacco® kivonatok használatának legjobb és legszemélyesebb módját a felhasználó szokásai és kreativitása határozza meg.

Az Aroma di Tabacco® kivonatokat gázkromatográfiás-tömegspektrometriás rendszerrel (GCMS) elemzik a Blendfeel Laboratóriumban, hogy kizárják a növényvédő szerek és peszticidek jelenlétét.

8 kedvelés