Nagy sóhaj a koncepciót úgy értem eleve gyárilag mixelt aroma ami nem csak egy ízt tartalmaz ezáltal valamelyik íz hangsújosabb de a le csengő utó íz már nem pl körte hanem citrom.
bár inkább a gép kérdéshez eveznék vissza, ha már a tank esetleg építéshez tényleg jó kezdőként és a másik készülék is megfelelne az elvárásaimnak mint probléma megoldás a mágneses…
“Jelenleg Voopoo Drag H40 POD Kit 1500mAh szemezgetek a mágnes megoldás miatt, így a kellemetlen károkat és szenvedést is talán meg tudnám kerülni.
A második amit nézegetek az a Hellvape Dead Rabbit [MTL], bár készüléket még nem találtam mellé és megpróbálnék építeni, hátha jobb ízt tudnék elérni és hatást.”
Hát nem tudom. Szerintem egy 510-es csatlakozóra nem tudod annyira rátekerni a tankot, hogy utána segédeszköz kelljen a leszedéséhez. A legtöbb modon előbb szakadna ki a csatlakozó minthogy ennyire rá szorítsd. De miért is kellene ennyire rátekerni? Mágneses nekem sose volt, ahogy podom se (valószínű soha nem is lesz ), de nem gondolnám annyira biztosnak mint egy menetes megoldást.
Hát dl esetében azért képes rászorulni magatól is . Egy alátét a megoldás . A voopoo mágnes megoldás nem rossz de nem is világ megvaltó néha elmozdul és kicsit változik az ellenállas vagy egyszerűen nem látja . Kis útszéli kompreszió megoldja .
+1 köztes csatlakozó, +1 hibaforrás a felesleges köztes kontakt miatt… Jó ez nekünk???
Én se vagyok a podok nagy híve. A podmod meg…evolúciós zsákutca?
Voopoo is észre vette magát . Ezért adja úgy a normális modokat , hogy 510 csatis. De minden szentnek maga felé ezért a dobozba ez is beugrik nagyon jó ízeket produkál egyébként