Fáma és DPD

Ha nincsen felkínálva az opció, én rákérdezek az aktuális cég alkalmazottjára, hogy van-e valami adminisztrálni való. Idáig elég volt minden futártól megkérdezni egyszer, utána már nyújtották felém a kütyüt, főleg, ha kártyás fizetés van. (GLS, Fáma, DPD-ez amúgyis “reffes”,mert volt egy kis story vele- Posta) :saluting_face: :thinking:

8 kedvelés

Igaz, ami igaz soha nem kérdeztem rá!! A gls-es srác az automatikusan nyújtja a kis gépet!!

7 kedvelés

A sikertelen kézbesítéseket megoldottam azzal, hogy mindegyik futárnak felhivtam a figyelmét az utcafronti kamerára.
Azóta mindig hívnak már az érkezéük előtt.

14 kedvelés

Van is kamera, vagy csak álkamera van? :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Viccelsz? Itt ? máhogynevóna :joy:

9 kedvelés

Nemtudhatom Uram! Én amolyan “nyugodt” környéken lakok. :face_with_peeking_eye: :wink:
Itten “csak” bicska kell. :grin:

10 kedvelés

Csomagbontáshoz, szigorúan :grin:

9 kedvelés

Szia, legutóbbi rendelésemnél pont így jártam. Annyi volt a különbség, hogy egy nappal később érkezett a rendelésem, viszont kaptam előttük emailt, és akár át is ütemezhettem a kiszállítás napját.
Teljesen rendben, ajánlom.

8 kedvelés

Úgy látszik ma ez ilyen nap volt, nálam a posta alakított.
Csomag kifizetve, külföldről jön, tracking van de nem aláírós, amolyan “ajánlott levél”-szerű, csak be szokták dobni a postaládába.
Délután 3-kor már gyanús volt a csend, nézem a trackinget, Sikeresen kézbesítve 2-kor… An*ád… Hívom őket telefonon, kb 5-dikre vették végre fel, hát majd utánanéznek (de ugye 4-kor már zárnak).
Szerencsére végül jól alakult, kb. fél 5 körül csengetnek, a postás (de már utcai, civil ruhában), sűrű elnézés kérések mellett mondta hogy máshova dobta be (úgy 10km-re odébb, csak a házszám stimmelt, semmi más :grinning_face_with_smiling_eyes:), de azt mondja “nem voltak még otthon, így ki tudtam szedni a postaládájukból” :rofl: :rofl:
Utólag már vicces lett, és le a kalapom a korrekt postás asszony előtt, de 3kor még nem tudtam mindezeken nevetni :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

A posta által kézbesítve egy alkalommal, komplett PC keringett az országunkban 2 hónapig mire megtalálták a lakcímemet, hogy átvegyem. :grimacing: :thinking:

9 kedvelés

Ugrókódos volt a házszám? :scream::open_mouth::grin::wink:

Ha rendelsz, ne menekülj - maradj otthon reggel 8 és du. 18 közt (3 napig :roll_eyes:)

9 kedvelés

De ez 60+ nap volt, ráadásul nem is saját részre lett rendelve a masina. A postán már bolondnak néztek, hogy 2-3 naponta megyek reklamálni. :grin: :shaking_face:

9 kedvelés

Ma 8:40-kor jött egy sms hogy hozza a futár a csomagot, mivel nem volt itthon senki, nem lett átvéve a csomag.
Ezt hagyta itt :thinking:

10 kedvelés

A kódfejtő szótárat meg bedobta az udvarra? :roll_eyes:

10 kedvelés

Aztékul írta…

9 kedvelés

Eszembe jutott Nicolas Cage A fegyverek szava c. filmjében a navajo kódfejtők beszéde. :wink:

6 kedvelés

Most pattant ki a csipám, és így a kávé mellett rendesen azt hittem, hogy még álmodom és azért vannak összemosódva a szavak, de ahogy tovább olvastam rájöttem, hogy nagyon is ébren vagyok :rofl:

6 kedvelés

Ez egy még fel nem fedezett nyelv. Én a helyedben mennék díjért! :rofl: :grin:

5 kedvelés

Szerintem morze segélykérés van belekódolva… :scream::thinking::pleading_face:
.
.
.
(Aggyatok segílyt, mer’ a pulyák íheznek, bro)

6 kedvelés

Mint a kínai étteremben a szerencse sütiben lévő papíron írott szöveg:“Segítség, fogva tartanak egy sütigyárban!” :joy:

6 kedvelés