Sziasztok! Franciaországból rendeltem néhány napja(két helyről is, csak hogy erős legyen a kezdés). Eddig minden rendben ment, mindkettőt a Colissimo szállítja, és nem látszódik a kód amivel majd átveszem a csomagot… megnéztem asztali gépen is az emailt, de sajnos semmi. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Segítségeteket kérném
Szia … Kódot majd a magyar szállító ad … A DPD …
Ajánlom letölteni a My DPD appot … Ott egyszerűen nyomon követhető lesz minden .
Finom Gőzöket
Colissimo akinek a hazai partnere a DpD már lassan 3 éve rendületlenül hozza a csomagot a franciáktól és sose kérték a kódot átvétel során. Azt se kérdezi, hogy miért vagyok mindig ugyanabban a gatyában?
De arra számíts, hogy váratlanul toppanhat be a futár. Általában email érkezése után egy perccel már csenget is.
Hú, így azért megnyugodtam akkor a 2 email az ügyfélszolgálatnak ezekszerint felesleges volt …mondjuk én is jóhülye voltam, hogy nem itt kérdeztem először.
Nekik is dolgozni kell …
Szeretik biztosan a napi 300 hülye kérdést
Mire válaszolnak már a kezedben lesz a csomag
Na hát megjöttek a csomagok, az egyik sértetlenül, a màsik dpd ragasztószalaggal átragasztva…mondom ez túl könnyű egy egy literes alapléhez, és 40 darab kisüvegeshez képest…felbontom, volt benne 20 darab kicsi és ennyi, a màsik 20 és a literes sehol… köszi dpd hogy ro*** meg… két csomag két külön helyről rendelve, viszont hozzàm màr egy küldeményként jött, amivel nem is lenne baj ha így egyszerűbb a szortírozás vagy valami…
Ma se kérdezte meg. Meg is bántott
Hogy érkezhetett egy küldeményként ha két csomag van? Két csomag az két küldemény akárhogy is nézem.
Úgy, hogy csak egy hangyapöcsnyivel vevőbarátabb mint a trééé MP
Lehet, hogy DPD-hez a Chronopost részleg-től került át a csomag? Sok panaszt olvastam franciáktól, akiknek a Chronopost szállította a Colissimo-ját. Hiányos, vagy teljesen kifosztott csomagok, stb.