Nem érkezett meg a kód az emailben

Sziasztok! Franciaországból rendeltem néhány napja(két helyről is, csak hogy erős legyen a kezdés). Eddig minden rendben ment, mindkettőt a Colissimo szállítja, és nem látszódik a kód amivel majd átveszem a csomagot… megnéztem asztali gépen is az emailt, de sajnos semmi. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Segítségeteket kérném

4 kedvelés

Szia … Kódot majd a magyar szállító ad … A DPD …

Ajánlom letölteni a My DPD appot … Ott egyszerűen nyomon követhető lesz minden .

Finom Gőzöket :heart:

4 kedvelés

Colissimo akinek a hazai partnere a DpD már lassan 3 éve rendületlenül hozza a csomagot a franciáktól és sose kérték a kódot átvétel során. Azt se kérdezi, hogy miért vagyok mindig ugyanabban a gatyában? :sweat_smile:

De arra számíts, hogy váratlanul toppanhat be a futár. Általában email érkezése után egy perccel már csenget is.

5 kedvelés

szoktam kódot kapni … :joy: , de kérni még sosem kérte 1 futár sem

4 kedvelés

Hú, így azért megnyugodtam :upside_down_face: akkor a 2 email az ügyfélszolgálatnak ezekszerint felesleges volt …mondjuk én is jóhülye voltam, hogy nem itt kérdeztem először.

5 kedvelés

Nekik is dolgozni kell … :joy:

6 kedvelés

Szeretik biztosan a napi 300 hülye kérdést :laughing:

6 kedvelés

Mire válaszolnak már a kezedben lesz a csomag :sweat_smile:

4 kedvelés

Na hát megjöttek a csomagok, az egyik sértetlenül, a màsik dpd ragasztószalaggal átragasztva…mondom ez túl könnyű egy egy literes alapléhez, és 40 darab kisüvegeshez képest…felbontom, volt benne 20 darab kicsi és ennyi, a màsik 20 és a literes sehol… köszi dpd hogy ro*** meg… két csomag két külön helyről rendelve, viszont hozzàm màr egy küldeményként jött, amivel nem is lenne baj ha így egyszerűbb a szortírozás vagy valami…

5 kedvelés

5 kedvelés

Ma se kérdezte meg. Meg is bántott :frowning:

5 kedvelés

Hogy érkezhetett egy küldeményként ha két csomag van? Két csomag az két küldemény akárhogy is nézem.

4 kedvelés

Úgy, hogy csak egy hangyapöcsnyivel vevőbarátabb mint a trééé MP

2 kedvelés

Lehet, hogy DPD-hez a Chronopost részleg-től került át a csomag? Sok panaszt olvastam franciáktól, akiknek a Chronopost szállította a Colissimo-ját. Hiányos, vagy teljesen kifosztott csomagok, stb.

4 kedvelés