Na igen a Brünci 5ml. Nem elhanyagolható, az Expro csak 2ml.
Az Xpro melegszik, nem a Brünci? Nálam aminek a talpánál van a coil nem melegszenek annyira. A Siren - nek is az a baja, hogy fent van a kazánja nagyon. Bár a minél vékonyabb magra tekersz, az segít rajta sokat.
A Brüncinél az egész top cap melegedett de sikerült megoldani. Itt viszont láncslukkoknál főleg, de a drip tip melegszik. Azt hiszem kisebb magra tekerem legközelebb. Még úgyis kísérletezek vele.
Brüncim még sosem melegedett. V5 már igen. De mondjuk nem éltem meg tragédiaként.
Ez sem tragédia, csak kellemetlen.
Nem neked valók az expromizerek…
Igazad van Jani. De puding próbája az evés. Még piszkálom kicsit, hátha megtartom.
2.1 után elvesztette a fonalat az Expromizer…de hajrá.
Gratula a kicsikéhez.
Én is szívok most, rossz értelembe, a neeko szörcsög, az ataman folyik, hagytam is a francba egyelőre, még meg sem jött a kedvem, de már elment. Nem tudom feltünt-e, hogy nem szeretek kisérletezni.
Meg ennek a neekonak olyan pindurik az etetőnyílásai, úgy kell belegyömöszölni a vattát, azt hiszem videóznom kell majd még.
Pedig a Neeko jól működik 2-2.5 magon is…
Egyebként az Expro építésügyileg szilárd lábakon áll. Könnyű tekerni, vattázni. Azonnal eltaláltam mindent.
Szerk.: Bár nem volt újdonság számomra az Exvape-től, hogy minden is agyon van húzva. Alig lehet elsőre szétszedni.
elsőre én is eltalálom aztán kell vagy 3tekerés mire rá áll a kezem…nem tudom ez miért van így de így van…
Ez ilyen Vaper képesség lesz. Nem lehet sem tanulni, sem örökölni. Erre születni kell.
Meglehet
2.5-re tekertem, super sorbbal, de szerintem nem lett elég hosszú a vatta és nem ér le a vájú aljára.
jó lesz az az árához képest jó kis tank…ja a tank szélesége a vatta hoszúsága.
Eredetileg én is a Neeko-ra pályáztam, csak addig tologatták a dátumot a csehek, hogy inkább gondoltam kipróbálom ezt. Reggel 26.-a volt a beszerzés dátuma, most este meg már 29.
Majd veszel azt is
Idénre már ennyi volt a pénzköltés asszem. Majd talán, ha ezt eladom. De még az is képlékeny. Picit nyuzom még.
Na most éjszaka azon gondolkodtam, hogy nem fér a fejembe, hogy Brünci elég huzatos neked a V5 meg nem, miközben nálam per pill a Brünci tűnik szűkebbnek (adott afc-vel), padig csak annyi történt, hogy a minapi vattázás tán kicsit vaskosabb lett a szokásosnál.
Nem lehet, hogy tútltotad a vattát a V5-ben? Esetleg ettől is melegszik?