Ugy nez ki megszuletik a dontesem az mtlrta-val kapcsolatban a jelenlegi leendo tank pedig az EXVAPE EXPROMIZER V5. Johet hideg meleg velemeny rola, de a legfontosabb, hogy ha nem tud valaki esetleg masik felso levegozesu-likvid kontrollal ellatott mtl rtat akkor egy linket dobjon mar ahonnan megbizhato es olcson ide is er. Koszi elore mindent is!
Szerettem, volt is 3, de már csak egyet hagytam meg, mert a V4 a könnyebb bővíthetőség és a “hagyományos” fedél miatt a nagy kedvencem. (Abból van is 7 db).
De ha elég a 2 ml, illetve a másik dolog sem zavar, akkor Best Of mert amúgy a fő felépítés, a deckek kb. ugyanazok.
Szívogatom, báttya így 1: nem kell izgulnom ha kokszos vagy nem finom, van csere, 2: ebből szívom most részben a desszerteket is, 2 db meg van hagyva 2 ml-esnek. És igen jó. 10 értelmes tankom van most kb., meg vagy 4-5 tűrhető. (Kóstolni vagy ha nincs kéznél jobb). Így nyugisabb.
Mit ertesz bovithetoseg alatt? a 2ml nem zavar a gerkvape z tankom is annyi bar sose gond ha nagyobb de gondolom izbe semmi kulonbseg a 4 es 5 kozott fokent dizajn
2db V1.4-et és egy V5-öt extension kit-tel együtt rendeltem innen, 3 különböző időpontban, megbízható oldal, gyors kiszállítással, csak ajánlani tudom.