EU-s szabályozás

Az aromapalotában és közvetlenül mellette a dohányboltban.

6 kedvelés

Nem lehet ezt egyszerűen követni, amíg nincs egyértelműen kikommunikálva :roll_eyes:

11 kedvelés

7 kedvelés

Na akkor, hogy egy kicsit tisztább legyen a kép. Hivatalosan jövedéki terméket csak az adhat postára akinek van hozzá külön engedélye, így lehet, hogy az olaszoknak, franciáknak pl van, vagy csak nem érdekli őket. A szlovák cégek tulajdonosai sok esetben magyarok, fenn vannak a radaron, hiszen nemrég még magyar cégeik voltak. Mivel tuti nincs engedélyük a postai szállításra és a hazai hatóságok számára könnyen elérhetőek inkább nem rizikónak.

15 kedvelés

Szervusz !

A szándék meg van, már csak a furicska meg a rakás pénz hiányzik … :grin:

7 kedvelés

Köszönjük a jogszabályi keretek gyakorlati értelmezését :hugs:

10 kedvelés

Leírhatom én jogászul is, csak akkor a társaság egy része nem biztos, hogy jól értelmezi :wink:

10 kedvelés

Néha jobb is ha konyhanyelven kommunikál az ember :sweat_smile::blush:

8 kedvelés

Sokat fordítottam a dabasi gyűjtőben magyarról, magyarra :see_no_evil: :wink: :rofl:

15 kedvelés

Szia! A Liquidhall még szállít gond nélkül Maagyarországra, vagy már ott is gond van? Holnap B.F. akció van és éppen rendelni is kéne…

3 kedvelés

Szia Gábor!
Egyenlőre gond nèlkül szállítanak.
Kupon kód:BW2024

7 kedvelés

Most regisztráltam. Black week alkalmából 3 nap alatt itt volt az 1 littyó alapom lehet többet kellett volna?

6 kedvelés

Ez egy olyan kérdés amire csak te tudod a választ. :thinking:

Calculate Zach Galifianakis GIF

9 kedvelés

Vettem egy blaze solo rta-t inkább +új mod hozzá.
Mivel vakon vagyok huzalozás illetve vattázás terén sokat kell róla még olvasgatni. :slight_smile: lögyik bőven elegek lesznek.

6 kedvelés

Én ez alapján vattázgatom az enyém és patika a kicsike

7 kedvelés

Bevált nagyon ez alapján már másodjára vattáztam azóta és egyre csak jobb ízvisszaadásra is. Első rta nem okozott csalódást.
Kérdés milyen coil-t érdemes venni hozzá?
30-35 watton pörgetem.
Most cotton bacon vattával megy de váltok majd bp mods-ra.

4 kedvelés

Örülök hogy neked is bejön… Én is nagyon szeretem.
Lehet hozzá Alin találni gyári coilt .. de érdemesebb sajátot tekerni mert K..a sokára szállítják
Tri-core vagy Quad-core fused clapton huzal tökéletes hozzá 3,5 mm mag 5 karika

4 kedvelés

Mindenképp szerzek be. Rendeltem aliról alient, próbának, de nemsokára megyek ki felső szomszédainkhoz bevásárolni útbaesik 2db vape shop is.

4 kedvelés

Én próbáltam 3mm maggal , de akkora a hely benne ,hogy kéri a 3,5mm . Mindenképp vegyél huzalt .. úgy lehet kísérletezni

3 kedvelés

Igen tapasztalom hogy a 3mm az kicsi neki. A bacon cotton prime-ot 3 felé szedem így tudom összepödörve belefűzni, hogy ne huzza el a tekercset. Első izzításnál nagyot pukkan. De szívás közben is néha fröcsköl. De több vattát nem tudok belerakni.

4 kedvelés