Sziasztok!
Az elmúlt időben hanyagoltam a témát. Az elmúlt egy, vagy másfél hónapban nem jöttem fel az oldalra, nem néztem a shopokat, nem követtem a híreket. Még az ezközeimet se nagyon használtam, a kazános sztorim után. A kis nexit használtam egyedül, jóval kevesebbet is.
Egyik nap viszont rápillantottam a shopokra amiket szoktam nézni, rendelni tőlük. A Liquid aromán láttam valami olyasmit hogy jövő évi ár, és jóval drágább lesz. Mililiterenkénti adó, vagy nem is tudom mi volt.
Elmagyaráznátok légyszíves, hogy mi van mostanában, mi lesz a jövöben? Érdemes visszatérni, több pénzt költeni liquidre és kazánra? Hamis a kérdés, tudom, hisz nekem kell eldönteni az érdemességet. Szóval mégis mire lehet számítani?
Szia.
Ha jóval kevesebbet használtadakkor szerintem tudod a választ .
Gebasz van,vagy raktározol egy keveset vagy … használsz pg-vgt aroma és nik. nélkül.
Nagyvonalakban ennyi.
Ha utána olvasol BÁRHOL,tudni fogod mi a helyzet Magyarföldön vape terén.
Jelen állapot szerint a alaplé, aroma booster jövedéki adós lesz. Az adó mértéke változó országonként. Amit elvileg biztosan tudunk a szlovákoknál 0,2 euro/ml a jövedéki adó. Az olasz oldalakon már van fenn adós aroma is, ott kb 3-4 euró az adóteher az aromán(ha jól emlékszem 20ml-en). Ahogy én a jó népet itten ismerem. Felállás a következő lesz, PG VG Flóra, allegro és tsai mostani árakon, nic anti…, vagy csiófok(tényleg mi van az olaszunkkal, baromi jó az a nic?) Kütyü, kici occó kínai Az aromáért meg fizetünk, mint a katonatiszt, vagy jön a horvátoktól, amíg el nem buknak az EU nyomása alatt.