EU-s szabályozás

Meg az ember hozzá állásán, soha nem szegtem kresz szabályt pedig járok drága autóval is… :no_good_man:

8 kedvelés

Nem szokásom nekem se, én vagyok az aki még a szántóföldön is indexszel, ha jobbra fordul. Én csak felvetettem egy lehetőséget arra az 5 percre :slight_smile:

7 kedvelés

Csak kíváncsiságból szétnéztem Azúr ügyben,Békéscsabától-Szegedig van reményem megállni biztonságban :smiling_face:
De minek nézem​:thinking:van itthon mindenem :rofl:

9 kedvelés

X Az Olaszoknál itt a lényeg, várunk, várunk, várunk! :wave:

7 kedvelés

Linket esetleg tudnál kitenni?. Így nálam nem igazán olvasható.

6 kedvelés
7 kedvelés

Mobilon rákattintva olvashatóbb, de nehézkes.

3 kedvelés

Én mindig veszek SnV, ha Olaszból rendelek pár hónappal ezelőtt is ennyi volt az ára mint most adóval! :wink: De vannak amik 2 drágábbak lettek!
https://www.tisvapo.it/prodotto/arachidi-del-brasile-extra-dry-4pod-linea-flapper-juice-tobacco-liquido-scomposto-20ml-la-tabaccheria/

9 kedvelés

Sőt ahogy nézem, az Olaszoknál is más, más! :wave:

VS
https://www.tisvapo.it/prodotto/menthol-e-cig-extra-dry-4pod-liquido-scomposto-20ml-la-tabaccheria/

8 kedvelés

Csak a bekevert alapfolyadékokra, nikotinos, vagy nikotinmentesekre lesz a jövedéki adó. Külön a Propilénglikolra és a vegetableglicerinre nem. Erte a két alapfolyadékra nem tehetnek jövedékit, mert ezek élelmiszer és mindenféle kozmetikai termékek egyik alap és adalékanyagai. A Pg. És a Vg. Sok helyen rendelhetsz. Fizikailag is vásárolhatsz. 2500-5000/ kg. Azaz a pg 1l=1.2kg. És ezek megfelelő tisztaságu gyógyszerészeti minősítésü, 97,5%-tól főlfele. A 10ml-es 18vagy 20%-os nikotin bousterek lesznek megjövedékizve. 500-600ft helyett kv 1500ft. Összegezve kb 20-25%-al lesz drágább cakkumpakk.

6 kedvelés

Ez már a nagyon sokadik verzió itt nálunk az oldalon és teljesen új!

Megszokott boltok jelzik előre pl. a Pg-Vg. terén az eddigi 5.200Ft./liter helyett jövőre 120.000Ft./liter…

Hol lehet az igazság?

2 kedvelés

Ez az új dubáji parfűm irányára, vagy csak hallucinogén hatás alatt elkövetett jóslás? :thinking::roll_eyes:

6 kedvelés

Itt magyarországon szemékyesen tudsz és fogsz kapni pg.-vg-t nagyon sok helyen. Jövőre 2500-5000ft között/liter. MEGÉRDEKLŐDTTEM. PL. Szőlőszeti, borászati üzletekben. Van az Azúr boltban a józsefkörúton. Gyógyszertárakban. Rengeteg helyen a neten. Csak írd be mit keresel. Ezek az alapanyagok nem vapereknek készűltek. Csak mi vaperek használjuk. Nincs, és nem is lesz rajtuk JÖVEDÉKI ADÓ!!!. A PG-VG JÖVEDÉK ADÓ MENTES!!! ÉS AZ AROMÁK IS

5 kedvelés

A bekevert nikotinos és nikotin mentes levesek kapnak 0,2euró jövedékit

3 kedvelés

A 20 meg a 18%-os nikotinbousterek is kapnak jövedékit. 5-700ft helyett lesznek kb 2000ft/10ml

3 kedvelés

Értem jól hangzik a próféta beszéljen belőled.
Már csak az szeretném érteni ebbe a témába, mi lehet az oka, hogy több külföldi oldal tiltó listára teszi hazánkat. Pár oldal említést tesz több milliós büntetésről is. Milyen jogszabály alapján?
A Francia-Olasz-Görög-Horvát stb. miért és a Cseh-Szlovák-Német miért nem szállít?
Anglia kivételével mind EU. tag…

7 kedvelés

Ez valóban jogos kérdés…ezért maradunk féltudatlan zónában. V42 is azért zárt be társaival együtt, mert minden ok? :disappointed_relieved:

6 kedvelés

Szlovákiában egy két helyről jön. Talán a bejelentett gazdasági tevékenységi jog körük nem vállalható kűlfőldi szállításra. Vagy legalábis szomszédos országba. Az eliquid-aroma szállít autómata boxokba. Az Eliquidonline shop viszont csak címre szállít. A vape42 Magyarországra Esztergomból szállított ha jól tudom. A futár onnan vette fel. Nem tudhatod higy a Vape 42 milyen üzleti jogkőrrel rendelkezett. Mi futott a háttérben. Ez nem ránk tartozik, üzleti titok. A GVH két szlovákiában bejelentett válalkozást büntetett meg 80 MILLIÓ FORINTRA. Indoklás az volt állítólag hogy megtévesztette a vásárlókat. Nem anyagilag. Azt sem tudjuk hogy egy adott országnak milyen gazdaságvédelmi rendszere van.

6 kedvelés

Egyébjént Budapesten van hely ahol hivatalosan is tudsz fizikailag is vásárolni szinte mindent, aromát, tankot, modot, alkatrészeket stb.HIVATALOSAN

7 kedvelés

Pontosítom egy kicsit a matekot. Jövőre Az egy literes pg-vg 3mg-os leves 10e helyett kb 30e lehet. Azaz 850ml alaplé+[ 15x10ml] 18%-os bouster. Ez úgy jön ki hogy veszel 15db 18%-os boustert 1600-1800ft ért.[ ez már emellt jövedékis. 0,2 euroval. Veszel külön pg-t vg-t. 2500-5000ft/liter. De ez 3%-os nikotintartalomra vonatkozik/l

5 kedvelés