Meg az ember hozzá állásán, soha nem szegtem kresz szabályt pedig járok drága autóval is…
Nem szokásom nekem se, én vagyok az aki még a szántóföldön is indexszel, ha jobbra fordul. Én csak felvetettem egy lehetőséget arra az 5 percre
Csak kíváncsiságból szétnéztem Azúr ügyben,Békéscsabától-Szegedig van reményem megállni biztonságban
De minek nézemvan itthon mindenem
Linket esetleg tudnál kitenni?. Így nálam nem igazán olvasható.
Mobilon rákattintva olvashatóbb, de nehézkes.
Én mindig veszek SnV, ha Olaszból rendelek pár hónappal ezelőtt is ennyi volt az ára mint most adóval! De vannak amik 2 € drágábbak lettek!
https://www.tisvapo.it/prodotto/arachidi-del-brasile-extra-dry-4pod-linea-flapper-juice-tobacco-liquido-scomposto-20ml-la-tabaccheria/
Sőt ahogy nézem, az Olaszoknál is más, más!
VS
https://www.tisvapo.it/prodotto/menthol-e-cig-extra-dry-4pod-liquido-scomposto-20ml-la-tabaccheria/
Csak a bekevert alapfolyadékokra, nikotinos, vagy nikotinmentesekre lesz a jövedéki adó. Külön a Propilénglikolra és a vegetableglicerinre nem. Erte a két alapfolyadékra nem tehetnek jövedékit, mert ezek élelmiszer és mindenféle kozmetikai termékek egyik alap és adalékanyagai. A Pg. És a Vg. Sok helyen rendelhetsz. Fizikailag is vásárolhatsz. 2500-5000/ kg. Azaz a pg 1l=1.2kg. És ezek megfelelő tisztaságu gyógyszerészeti minősítésü, 97,5%-tól főlfele. A 10ml-es 18vagy 20%-os nikotin bousterek lesznek megjövedékizve. 500-600ft helyett kv 1500ft. Összegezve kb 20-25%-al lesz drágább cakkumpakk.
Ez már a nagyon sokadik verzió itt nálunk az oldalon és teljesen új!
Megszokott boltok jelzik előre pl. a Pg-Vg. terén az eddigi 5.200Ft./liter helyett jövőre 120.000Ft./liter…
Hol lehet az igazság?
Ez az új dubáji parfűm irányára, vagy csak hallucinogén hatás alatt elkövetett jóslás?
Itt magyarországon szemékyesen tudsz és fogsz kapni pg.-vg-t nagyon sok helyen. Jövőre 2500-5000ft között/liter. MEGÉRDEKLŐDTTEM. PL. Szőlőszeti, borászati üzletekben. Van az Azúr boltban a józsefkörúton. Gyógyszertárakban. Rengeteg helyen a neten. Csak írd be mit keresel. Ezek az alapanyagok nem vapereknek készűltek. Csak mi vaperek használjuk. Nincs, és nem is lesz rajtuk JÖVEDÉKI ADÓ!!!. A PG-VG JÖVEDÉK ADÓ MENTES!!! ÉS AZ AROMÁK IS
A bekevert nikotinos és nikotin mentes levesek kapnak 0,2euró jövedékit
A 20 meg a 18%-os nikotinbousterek is kapnak jövedékit. 5-700ft helyett lesznek kb 2000ft/10ml
Értem jól hangzik a próféta beszéljen belőled.
Már csak az szeretném érteni ebbe a témába, mi lehet az oka, hogy több külföldi oldal tiltó listára teszi hazánkat. Pár oldal említést tesz több milliós büntetésről is. Milyen jogszabály alapján?
A Francia-Olasz-Görög-Horvát stb. miért és a Cseh-Szlovák-Német miért nem szállít?
Anglia kivételével mind EU. tag…
Ez valóban jogos kérdés…ezért maradunk féltudatlan zónában. V42 is azért zárt be társaival együtt, mert minden ok?
Szlovákiában egy két helyről jön. Talán a bejelentett gazdasági tevékenységi jog körük nem vállalható kűlfőldi szállításra. Vagy legalábis szomszédos országba. Az eliquid-aroma szállít autómata boxokba. Az Eliquidonline shop viszont csak címre szállít. A vape42 Magyarországra Esztergomból szállított ha jól tudom. A futár onnan vette fel. Nem tudhatod higy a Vape 42 milyen üzleti jogkőrrel rendelkezett. Mi futott a háttérben. Ez nem ránk tartozik, üzleti titok. A GVH két szlovákiában bejelentett válalkozást büntetett meg 80 MILLIÓ FORINTRA. Indoklás az volt állítólag hogy megtévesztette a vásárlókat. Nem anyagilag. Azt sem tudjuk hogy egy adott országnak milyen gazdaságvédelmi rendszere van.
Egyébjént Budapesten van hely ahol hivatalosan is tudsz fizikailag is vásárolni szinte mindent, aromát, tankot, modot, alkatrészeket stb.HIVATALOSAN
Pontosítom egy kicsit a matekot. Jövőre Az egy literes pg-vg 3mg-os leves 10e helyett kb 30e lehet. Azaz 850ml alaplé+[ 15x10ml] 18%-os bouster. Ez úgy jön ki hogy veszel 15db 18%-os boustert 1600-1800ft ért.[ ez már emellt jövedékis. 0,2 euroval. Veszel külön pg-t vg-t. 2500-5000ft/liter. De ez 3%-os nikotintartalomra vonatkozik/l