Sziasztok!
Most még ez is.
Elég sok üzletet fog gondolom érinteni.
Vape42 már készletkisöprést tart.
Merre tovább?
Horvátországban nyugalom van ezen a téren?
Frissítés (2024.10.04. 9:33):
Életbelépése az adónak 2025.02.01.
Részletek:
Sziasztok!
Most még ez is.
Elég sok üzletet fog gondolom érinteni.
Vape42 már készletkisöprést tart.
Merre tovább?
Horvátországban nyugalom van ezen a téren?
Frissítés (2024.10.04. 9:33):
Életbelépése az adónak 2025.02.01.
Részletek:
Szerintem jobb ha mindenki teszteli az aroma nélküli vépelest. Nem szándekozom senkit lebeszélni az aromáról csak ha legfőképp a nic bevitel a szempont akkor jobb a tudat, hogy legrosszabb esetben ez is opció…ami sokkal jobb mint az analóg. A siker titka a masszív VG többletben rejlik…ha teszteled.
Szomorúan olvastam. Tehát Szlovákiában is győzött a dohány-gyógyszer lobbi.
Ez azt is jelenti, hogy lassan Párkányba se lesz értelme átmenni. Szorul a hurok, úgy érzem.
Sajnálom azokat is akik pénzt, energiát fektettek ebbe.
Itt szerintem nem az aroma lesz a probléma, hanem pont a nic. Így én inkább a teljes leszokáson gondolkodom, ha nem akar az ember a büdösbagóhoz visszatérni.
Azért bíztam benne, hogy a másik utat választják és boltot nyitnak. De gondolom belefáradtak.
@Zsolt68 ahogy @graver is írja a nic lesz a gond nem az ízek. Aromát bármikor lehet majd a jövőben is szerezni.
@graver a környező országokat és a többi EU-s szankciókat látva szerintem ez a legjobb megoldás ami történhetett.
Minden előrelátó vépernek ajánlott abból sokévre spájzolni. Nekem kb 6év megoldott és utánrendelek így is évente…amíg megoldható.
Majd nyomjuk a sütőrum aromát meg a vanília aromát kevereve egy kis patikus mentol kristállyal
Szerencsém hogy időben leadtam még a rendést. 3 hete álltam teljesen vissza ugy látom feleslegesen Remélem azért lesznek valamilyen aromák.
Elméletileg PG/VG beszerezhető itthon is, ízek valószínűleg fagylalt aroma vagy valami egyéb úgyis lesz (mondjuk ki tudja meddig húzza a Horvát és Francia beszerzés) nikotint meg nem tudom.
jelen esetben az utóbbi már nekem is csak külföldi átvétellel lenne megoldott…mert minden szart nem veszek meg és borsós büntetést sem rizikózok.
A nikotin, hát nem is tudom… Lehet el tudnám hagyni. de a gozolest nem. Az aroma pedig kérdéses. Lehet arra is szükségem van
nik nélkül akár szappanbuborékot is fújhatnánk…mint ártalmatlan pótcselekvés
Körülbelül igen de nekem az 1,5 körülihez képest nem nagy csökkenés de ha nem lesz más…
Több évre?
Melyiknek mennyi a szavatossági ideje?
Aroma nem bírja évekig, ahogy a booster sem.
PG, VG meddig bírja?
1,5? Ez tényleg már nem nagy különbség a nullához képest.
Én 6 és 9 között mozgok, ehhez képest a nulla szerintem messze van.
Én 1,5mg/ml-ről jöttem le már lassan fél éve nullára. Meg se érzed majd a változást. 3mg-os sample termékeket már el sem tudom szívni
Egy időben betegség után még vagy 1 hónapot kohogtem és nem bírtam a th-t, akkor kevertem ilyen nagyon gyenge nik-et és azóta is ez maradt. Nincs th de megszoktam már
Akkor a nik miatt nem is kell annyira aggódjak ? Végre valami pozitív még nyugtass meg azzal kérlek, hogy aromára is van b terv.
Nem tudom meddig húzza a többi ország.
Nekem van pár aroma otthon aminek a lejárata 2027 közepe. Az jóindulattal 3ev
Mindenre van B és C opció is. Amíg a horvát/francia/görög shopok mennek nincs miért aggódni. Szlovák shopok szabályozására voltak előjelek.