Emilio lesz a minimálbré, szóval…
Ez miért nekem?
ha minden igaz, akkor Franciaországban csak 0.02EUR/ml lesz a jövedéki adó.
30ml aroma esetén ez 0.6EUR, annyira nem vészes.
Ahogy nézem az új longfill árakat nagyjából 10 - 15 ezer lesz egy 60ml longfil nicoval +pg/vg vel
Az ugye megvan minden rémhírt bekajáló felhasználónak, hogy a kereskedők nem hülyék? Tudják nagyon jól, hogy senki se fog literes alaplét 100ezerért és 100ml kész liquidet 15ezerért megvenni
Átállnak az aroma és a 10ml nicsók árulására és minden megy tovább.
Semmi, csak a “normális” árakra reagáltam
Milyen rémhír, kint vannak már az új árak. A tisvapon már kaphatóak adózott longfillek 15-20 euro között erre rá megy a nico + pg vg + ugye coil ha kell
Azért azt sem ártana tudni mennyi volt előtte ugyan ez a cucc ami most adózottan 16-17 Euro , mert ha vissza lapozol akkor látod, hogy volt ennyiért simán adózatlan is
Oké, akkor liquid aroma várható árak:
Longfill 6000 ft
1x nic 1700 ft
100ml VG 12000 ft
3x coil 5000 ft
nem tudom, de én ebből kb semmit nem veszek, főleg nem tekert coil-t ill alaplevet vape boltban. Ezen kívül nem ezt írtam, hanem, hogy a kérdés az, hogy a most 16 Eurós cucc mennyi volt jövedéki nélkül
Tök egyszeű,nem kell innen vásárolni
Még vannak más boltok is ezen kívül amiket megosztottunk jóval barátibb árakkal
Boostert 0.90 euróért vehetsz a franciáktól(jobb mint bármelyik szerintem)alap a floravitatól huzal meg csak a Zivipf,aroma meg egyénfüggő.
Tudom több a költség minden szállításonként,de ha kell akkor kell
(Nem kötelező,de ajánlott bevásárolni mindenből )
Ott van még a siófoki emberünk is, meg az a bizonyos anti… oldal, ill. ha valaki pesti, vagy Pesten jár beugrik az Azúrba . De én pl longfill-t sem vettem még sosem . Mondjuk az is igaz én ki vagyok tiltva a vásárlófüggő topikból
Járok én szorgalmasan oda is,de ezzel a bszott nagy autóval nem lehet megállni a bejáratnál sehol
És mint tudjuk elég kényelmes vagyok
Vegyél furgont!! Egyszer itt az oldalon láttam úgyis furgonnak nevezték!!
Nem olyan nagy az a 8 méter pedig a parkolók kicsik
Pesten vagy, simán csak elakadásjelzővel megállsz a biciklisávban
Nem vagyok én Kern András vagy Berki
Azok a járdát használták . A bicikli sávot a pestiek megbocsátják
Ez nem a Pestieken múlik, hanem a yardon