Sziasztok!
Nemrég vásároltam Egy Geek Vape Zeus tankot.
A problémám az hogy köpködi a liquidet, 0,4 es 0,2 es kazánnal is.
70/30 as a lötyim es ami meghajtja Paranormal DNA 250 C.
Tudtok esetleg tanácsot adni?
Köszönöm
Sziasztok!
Nemrég vásároltam Egy Geek Vape Zeus tankot.
A problémám az hogy köpködi a liquidet, 0,4 es 0,2 es kazánnal is.
70/30 as a lötyim es ami meghajtja Paranormal DNA 250 C.
Tudtok esetleg tanácsot adni?
Köszönöm
Szia. Üdv köztünk.
A porlasztón van egy ajánlott watt tartomány, amivel a legmegfelelőbb használni. Ha köpködi, az attól is lehet, hogy alacsony watton hajtod. Vagy túl híg a liquided. A VG többlet ilyenkor nyáron a melegben híggá válik.
Szia! Nekem is ilyen tankom van, a megadott Watt tartomány tetején VG 70-es alappal nekem soha nem köpködött még.
Ha majdnem teljesen el zárom a levegő útját akkor minimálisan köpködi.
Max watton megy a 0.4 es kazan.
De viszont így olyan erős hogy rendesen megfolyt.
Kevés levegő lassú légáramot eredményez. Valószínűleg azért köpköd, mert visszacsapódik a liquid párája. Ha teljes levegőn használnád a mostani wattal, azzal elvileg jónak kell lennie. Nem fog tudni visszacsapódni, mert megfelelően hűl.
Megmondom őszintén, hogy mar mindenfele fajta pozícióban próbáltam es borzasztó.
amikor elkezdem szívni az első pillanatban köp majd szépen porlaszt utána, de először minden pozícióban köp.
Több porlasztóval is csinálja? Lehet azzal van a baj, ami most benne van. Hátha.
Tegnap elött üzemeltem be, tegnap csereltem kazánt.
Lehet, hogy mind a kettő kazán hibás lenne?
Amikor én porlasztóztam volt hogy 3 egymás után ment a kukába, de mástól is hallottam már ilyet. Szóval igen, lehet, vagy nem, de az biztos.
Ezért jó az épített tank, igaz macerásabb az elején, de a vatta meg huzal végtelen mennyiségben áll rendelkezésre fillérekért.
Lehet, hogy igazad van.
Esetleg egy jó ajánlás ami nálad bevált?
Hacsak elsőre köp akkor először fújj bele, ne túl erősen de határozottan, és csak utána szívj bele ugyanazzal a “mozdulattal”, a túl sok leves szokott hasonló problémákat okozni, amikor az ember fia/lánya nen szívja egy ideig a finom gőzöket az arcába. Hátha segít ez az apróság.
Mire gondolsz a túl sok leves alatt?
Állásában a vatta képes túlszívni magát “levessel”, amiből akár folyás is lehetséges, főleg így hogy egyre melegebb lesz/van. Ez a jelenség eredményezhet az első 1-2 slukk esetén köpködést, azért is gondoltam, hogy egy próbát mindenképp megérhet ez az apró fortély ( fújás után jöhet a “szívás” ).
szia,tomi.nekem is Zeus tankom van.legend 2-vel 0.4ohm-os.50/50 folyadékkal sem köpködött csak ritkán.nem el képzelhető hogy ahol a porlasztót beteszed,alulra került egy kis folyadék?és csak azért köpköd.nekem ilyenkor szokta csinálni főleg utántöltés után.de csak ritkán.elhasználtam már 20porit kb de nem köpködtek.ha köpte is a a folyadékot utána ki öntöttem a levet és szárazra töröltem az alját és utána már jó volt.40watton.
Köszönöm mindenkinek, megoldódott.
A liquiddel volt a gond
Szép napot mindenkinek!