Sziasztok! Adott egy zeus zx rta tank. Single tekerést kapott a tank, egy 0,41 ohm-os ni80 claptont. Vattának a csomagolásban lévőt használtam fel, viszont szívásnál a számba köpi a liquidet. 35 watton használom. Mi lehet a probléma forrása?
Szia. Túl sok a liquid a vattán. Ha csak eleinte csinálja,akkor tekerésnél túl áztattad. Szerintem.
Igazából az első szívásoknál semmi probléma nem volt vele, miután feltöltöttem a tankot utána kezdte el kb fél óra elteltével. Pedig a vattát se ritkítottam meg
Ne töltsd fel csurdig a tankot!
Hányas alapot használsz? Mert lehet túl híg a levesed
Kb 3/4-ig töltöttem. 70/30 vg-pg
Próbáld meg kicsit erősebben vattázni. Laza,kevés vatta esetén is köpköd.
Pedig hagytam rá így is bőven, meg nem volt megtépázva, lehet tényleg sok liquidet raktam rá vattázásnál. Szükséges újra vattázni vagy pár szívás után megszűnhet a probléma?
Túl híg leves vagy/és kevés vatta
nekem is ezt csinálta, több vatta kell, akkor jó lesz
Újra vattáztam, többet hagytam rá, kevesebb levest is adtam hozzá és ugyan az
akkor csak az maradt, hogy rosszul vattázod…egyéb oka nem lehet annak, hogy a szádba köpi a levest.
sajnos még dual-nál is nehéz úgy vattázni ezt a tankot, hogy ne köpködjön
Megpróbálom majd más féle vattával, hátha a gyárija nem az igazi hozzá. Köszönöm a válaszokat!
A vatta akkor lenne rossz választás ha a teljesítményhez képest kevés levest szállítana (dry hit)…nálad ilyenről nincs szó
Így van jól mondják a többiek a vattázás a ludas.
Én 3as magal szoktam dolgozni de picit öszébb húzom 2,5-ös segéden. Így a 3-as cotton treads frankón szorul benne és igynem enged be a vatta többlet levest a tekerésbe. Ergo nincs pattogás, fröccsenés.
Akkor még gyakorlom a dolgokat.
Szerintem mindannyian gyakorlunk és finomítgatunk folyamatosan. Elkeseredésre semmi ok! Jó lesz az,aztán mégjobb,mégjobb,és mikor már majdnem tökéletes,akkor jön egy új szett,és kezded némi rutinnal előlről. Nálam legalábbis így működik.