Szia
Javaslok egy mellkas röntgent. Nem érzel olyat, hogy mintha buborékolna, vagy pattog a tüdőd???
Nem csábultál el egy-két analógra?
Nem hiszem.
Írja 10-12 éve letette az analógot (azóta vapel) gondolom azóta nem volt mellkas röntgen
De igen. Volt. Es mindent rendben találtak. Ennek kb 1 éve
Olyan nincs h egy-két analóg. Vagy veszek egy dobozzal vagy sem. De nincs ilyen jellegű gondom
" 10-12 éve, amikor is, először vettem a számba e-cigit "
Érintett vagyok a témába és valóban a parlagfű-feketeüröm az szept-október. Antibiotikum, csak előtte tisztázd, hogy bakteriális vagy vírusos… Nekem a vírusos jött felszínre és a harmadik tabletta után ( 3 nap ) megszűnt. Egyébként minden a szervezetet gyengítő betegség krónikusabb az éjszakai órákban. Jobbulást.
Nálam augusztus-szeptember, de ki hogy szereti
Szedni kell a Cetirizint.
Szedem 3 éve, lóf.xt nem ér, de a napi rutint elősegíti
Én dezloratadin párti vagyok. Nekem jó, de tavaly pont nyaraláskor volt a közelben valami, amitől akkora dózist kaptam, hogy semmi nem használt.
Na jó, de ezek mind allergiát feltételeznek… Háziorvos antihisztamin injekció, ha nem segít biztos nem allergia marad az antibiotukum…
Egyébként allergia tekintetében igazad van elírtam a parlag és feketeüröm aug-okt vége. A korábbi fű és lombfélék pollenjei inkább náthás tüneteket produkálnak köhögési rohamok nélkül.
A kecsketeje fogyasztása ajánlott, mert ők gazféléket legelnek, így diszkrétebb formájába juttathatod be a szoktató dózist.
Aki nem szereti a tejet, az még mindig tolhatja a kebabot
Szerintem ennek már semmi köze nincs a nikotinhoz, meg egyáltalán az e cigihez, barátilag javasolnám hogy menj el sürgősen egy allergológushoz.
Ez olyasmi akar lenni mint a cumicecibe, az antivakarin, meg a leteperin tabletták…???
Csak éppenséggel érjek haza… ami ezen a hétvégén teljesülni is fog…