Most, hogy kedvet kaptam a DL-hez IS érdekelne, hogy melyik az a tank ami építhető (nem mesh) és olyan ár/érték arányú mint pl a Galaxies MTL-ben? Szóval, egy budget megoldás érdekelne ami kitűnő választás
Én mindig az Augvape Intake szoktam mondani. Nem drága és én tökre elégedett vagyok vele.
és az ha jól látom felső levegőzésű is pluszban!?
Bizony az
Ha minden igaz akkor lassan megérkezik a Wotofo Serpent Elevate RTA, felső levegőzésű és single coil, egyik régi nagy vágyam volt és remélem minél hamarabb beteljesül. Itt egy videó a vattázásról, egyszerű és elvileg nagyszerű.
Hol vetted?
Itt vásároltam, használtan, elvileg érkeznie kell lassan, vagy ma vagy holnap ( remélem ). Amint a kezemben lesz, és nem felejtem el, rakok fel képeket + írok egy gyors véleményt.
Várom az értékelés szemezte vele én is aztán elmaradt .De szerintem passzolom ha csak nem találok használtat egyszerű ez a tank nagyon engem ez fogott meg benne .
Első nekifutásra webshopban nem találok…ahogy intake sincs sehol
Ez már bő 3 éves technológia, lehet van már 4 is, szerintem ezért is nem kapni már, aztán lehet nincs igazam, de nagyon megörültem amikor szembejött ez a lehetőség!
Remélem minél hamarabb sikerül megírni! De ez a Foxpost opció nem éppen a kapkodó idegbetegeknek való…!
Én tegnap adtam fel életem első foxpost-ját…megjegyzem, az MP üzleti csomag automatába szállítva 1munkanap alatt olcsóbb opció lett volna picivel…szóval nem értem a foxpost hype-ot.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.