Rendben, köszi, nem hiszem hogy tű lesz itt a munkahelyen, de valamit találok mindenféleképpen, remélem sikerrel fogok ezúttal járni
Gőz egyébként jön belőle dögivel, csak íze nincs?
A dögivel az necces, de azért jön igen
Akkor próbálj rá arra az 5 menetre, kezdésnek pffff…16W, csak szép lassan szívva. Meglátjuk
Nem tudom mennyi látszik, jobban sikerult a coil, a vattazas cumi volt, mas lotyivel tobb iz van, de nem erzem az igazinak, a vattazast meg probalgatnom kell
Kivancsi vagyok tobb slukk utan vatta iz lesz e, vagy jol fog szuperalni tovabbra is, vagyis jobban
Azt elfelejtettem írni, 15 watton van, de viszont 1.8as ohm-ot ír
Ezzel a superfine mtl clapton wire (8.53ohm/ft)-el szebbet tudtam tekerni, de szarabb volt a mag átmérő, szóval újra fogom én még szerintem az éjszaka folyamán kezdeni.
Egy 10 slukk után már veszített az ízéből, szóval megy továbbra is a próbálkozás, de újracoilozom és vattázom a dead rabbitot, kíváncsi leszek még arra hogy fog sikerülni.
Dead rabbitos próba, tegnapitól eltérő ízzel, sokkal finomabb mint vártam, csak nem bírom azzal a wattal szívni, mint amennyivel kéne (52vel használom, 0.13 ohm)
Szia Balázs!
Szèpen alakul ez.Tekerèst,vattázást gyakorolni kell,aztán úgyis ráèrzel,Neked hogy lesz a legjobb.
Viszont,ami nem kerülhette el a figyelmem,az az,hogy az O gyűrű fordítva van a tankban.Nem mintha íz visszaadás szempontjából sok jelentősège lenne,de az esetleges liquid szivárgást,folyást meg tudod vele előzni,ha visszafordítod.
Szia Balázs. Nekem is volt V2es Berserkerem. Véleményem szerint a legjobb ízeket 0.3mm vastag huzallal 2es magra tekerve 6-7 menettel adta. Ez a tank nem szereti a sok vattát ezért is érzel, ha jól olvasom, vatta ízt. Vagy amíg nem lesz szálhuzal a kezed ügyében, addig vágd be a vatta véget ahogy fentebb írta Jani.
Köszönöm szépen a tippet és tanácsot, nem adom fel és próbálkozom tovább
Aztán, mind a két tankhoz, milyen coilt ajánlottok?
A Dead Rabbit-hez nem tudok érdemleges választ adni, viszont ami jó huzalnak számít az a Vandy Vape, UD, a Liquidhallon elérhető szálhuzal (simán úgy van a menüben, hogy ellenálláshuzal). Ezekből a Berserkerbe a 0.3 illetve 0.32 szerintem ideális. A DL-hez pedig annyit, hogy szintén Vandy Vape illetve a Wotofo huzaljainak elég jó visszhangjai vannak. Azon belül már méreteket nem tudok mondani.
Ha rendelsz akkor a bacon vatta helyett is próbálj mást is mtl-be. Tudom, sokan szeretik, de nekem sose hozott olyan ízeket amiket szerettem volna.