Építéshez segítség kérés

Rendben, köszi, nem hiszem hogy tű lesz itt a munkahelyen, de valamit találok mindenféleképpen, remélem sikerrel fogok ezúttal járni :smiley:

Gőz egyébként jön belőle dögivel, csak íze nincs?

A dögivel az necces, de azért jön igen

Akkor próbálj rá arra az 5 menetre, kezdésnek pffff…16W, csak szép lassan szívva. Meglátjuk :thinking:

2 kedvelés

Nem tudom mennyi látszik, jobban sikerult a coil, a vattazas cumi volt, mas lotyivel tobb iz van, de nem erzem az igazinak, a vattazast meg probalgatnom kell
Kivancsi vagyok tobb slukk utan vatta iz lesz e, vagy jol fog szuperalni tovabbra is, vagyis jobban

2 kedvelés

Azt elfelejtettem írni, 15 watton van, de viszont 1.8as ohm-ot ír
Ezzel a superfine mtl clapton wire (8.53ohm/ft)-el szebbet tudtam tekerni, de szarabb volt a mag átmérő, szóval újra fogom én még szerintem az éjszaka folyamán kezdeni.
Egy 10 slukk után már veszített az ízéből, szóval megy továbbra is a próbálkozás, de újracoilozom és vattázom a dead rabbitot, kíváncsi leszek még arra hogy fog sikerülni.

Dead rabbitos próba, tegnapitól eltérő ízzel, sokkal finomabb mint vártam, csak nem bírom azzal a wattal szívni, mint amennyivel kéne (52vel használom, 0.13 ohm)

2 kedvelés

Szia Balázs!
Szèpen alakul ez.Tekerèst,vattázást gyakorolni kell,aztán úgyis ráèrzel,Neked hogy lesz a legjobb.
Viszont,ami nem kerülhette el a figyelmem,az az,hogy az O gyűrű fordítva van a tankban.Nem mintha íz visszaadás szempontjából sok jelentősège lenne,de az esetleges liquid szivárgást,folyást meg tudod vele előzni,ha visszafordítod.

3 kedvelés

Szia Balázs. Nekem is volt V2es Berserkerem. Véleményem szerint a legjobb ízeket 0.3mm vastag huzallal 2es magra tekerve 6-7 menettel adta. Ez a tank nem szereti a sok vattát ezért is érzel, ha jól olvasom, vatta ízt. Vagy amíg nem lesz szálhuzal a kezed ügyében, addig vágd be a vatta véget ahogy fentebb írta Jani.

5 kedvelés

Köszönöm szépen a tippet és tanácsot, nem adom fel és próbálkozom tovább
Aztán, mind a két tankhoz, milyen coilt ajánlottok?

A Dead Rabbit-hez nem tudok érdemleges választ adni, viszont ami jó huzalnak számít az a Vandy Vape, UD, a Liquidhallon elérhető szálhuzal (simán úgy van a menüben, hogy ellenálláshuzal). Ezekből a Berserkerbe a 0.3 illetve 0.32 szerintem ideális. A DL-hez pedig annyit, hogy szintén Vandy Vape illetve a Wotofo huzaljainak elég jó visszhangjai vannak. Azon belül már méreteket nem tudok mondani. :sweat_smile:

2 kedvelés

Ha rendelsz akkor a bacon vatta helyett is próbálj mást is mtl-be. Tudom, sokan szeretik, de nekem sose hozott olyan ízeket amiket szerettem volna.

2 kedvelés