Én már nem is írok semmit.
Hámándehogynem ! Tessék csak ,hátha tanulok én is még ,mert szomjazom a tudásra
Jól írtátok, azért nem kell írnom már semmit.
Mondjad csak, jöhet az mtl clapton.
Oké, kimondtam, remélem hallottad. De ebbe jó a szálhuzal is.
Ha jól rémlik te is 2x1.5-el használtad.
Így van. Az volt a legjobb, 2.5ös magon, 5-6 menet SS-el. Amit linkeltél, azzal.
Azért mert Kinga TÁGban nyomja mi meg a szűkebbet szeressük
tökéletes az biztos @Zolika jó volt de a coilbol el felejtettem adni nekedízre nagyon adta nekem a dvarw egy jo kávé mellett amit @Zolika val ittunk.
No para legközelebb is a cuba-val
avval avval még be kell szerezzek egy cubatmeg majd akkor mást is
Szia! Én azért egy picit szembemennék a fősodorral… átlevegőzik az a tank rendesen, nem túl sok a vatta? Mert azért az a 2x1,5 meg 2x2 nem épp az a klasszikus szűk mtl, ha már ilyen piszkosul melegszik, legalább bazi nagy gőznek kéne lennie. De ha még az se…?? Kép után kicsit nehéz így megmondani, de nekem baromi soknak tűnik…
Azt hittem, hogy farsangra egy magyarázó rajz, hogyan készítsünk Viking jelmezt
Nem hiszitek el, széttúrtam minden cuccomat és mit találtam? Egy az általad linkelt huzalt teljesen bontatlanul!!! Ilyen coiling cuccnak is lennie kell valahol, ő még nem bukkant fel de ez már félsiker! Lesz update ha felforgattam az egész lakást
Van benne valami, hallgatok a többiekre és nem próbálkozom a claptonokkal egyelőre, de mihelyst lesz hozzá mindenem adok neki egy próbát így is. Köszi a tippet:)
Gondolkodtam tegnap este ezen a clapton nem clapton szálhuzal témán, van egy szűz aromamizer lite tankom is, na most ha jól tippelem akkor például ezek az általam felsorolt kész tekerések abba jobban működnének mert két oldalról kapják a levegőt és nagyobb a kazántér, jó úton járok?
Igen. Jó úton jársz. Egyébként, ha nincs tekerősegéded a csavarhúzó is megteszi, csak tudd hányas a körmérete.
Biztosan nem elhanyagolható változó az egész egyenletben a vatta sem, arról nem sok szó esett (még) amiket felsoroltam azok szerintetek rendben vannak? Pl ez a titanium mocskosul drága volt úgy emlékszem aztán hát elmaradt az orga… nagy ízkavalkád eddig. Mivel teljesen fogalmatlan vagyok nagyon szivesen meghallgatnám csak így, hogy ti miket használtok és miért. Huzallal is hasonló a helyzet, ha jól sejtem az aromamizerbe nem ugyanaz fog kelleni mint a dvarwba. Hónap eleje van végülis és hát csak kéne vásárolgatni valamit de nem szeretnék mégegyszer úgy nekiindulni, hogy fingom sincs csak bedobálom a kosárba, hogy úgyis jó lesz…
Titániumot nem próbáltam még. Coil Master Pro Cotton és a Vapefly Cotton Cloud’s a kedvenc nálam. A Super Sorb is jó, de abból csak a papírzacsis. A fémdobozos nem jó, a doboz miatt fura az egész, és nem hozza jól az ízeket.