Egyszer úgyis veszek! Csak a puding mindig lebeszél róla. Vagy én vagyok a puding, hogy hagyom magam? Na, majd legközelebb!
Sziasztok! A JAM VAPE CO-t én már kóstóltam. Nekem nem piskótás felhangja van, inkább francia pirítós az eperlekvár mögött Aki szereti a nagyon édes ízt, annak ez tökéletes. Érezni rajta az epret, meg van benne lekváros beütés is, de nem igazán nagymama lekvárja Nekem nagyon ízlett. Viszont azért nem tudtam elvapelni a 120ml-t, csak a felét, mert ettől a liquidtől vérzik az orrom… Viszont van a citromos limeos verziója, azzal nincs ilyen gondom. Ízre az is nagyon jó. (Gandalfék oldaláról rendeltem mindkettő lekvárost.)
Megmozgatta a feladványod az agyam. Támadt is ötletem, amit kipróbálok néhány kísérlet erejéig. Ha összejön, készítek neked.
Az szuper lenne
Csakis természetes anyagokból, nem szintetizálok semmit.
Egyébként én a csokival vagyok hasonló helyzetben. Az egyetlen, ami igazán megközelíti azt, amit szeretnék a Backer Flavours. Bár nincs még kiterjedt tapasztalatom. A Backer orosz származása viszont kissé aggódom az utánpótlást illetően.Ha tudsz karakterben ehhez hasonlót, kérem a segítséged.
Próbáltam sok csokisat, de mindegyik elment más irányba. Inkább kakaós mint csokoládés volt. Van itthon kettő is majd ránézek, még nem próbáltam
Ha esetleg elkerülte volna a figyelmed:https://vape42.hu/kategoria/baker_flavors.html
Innen van a csokim
Igen, én is így tapasztaltam. A Baker jó, csak ki tudja, meddig lehet hozzájutni “egyszerűen”.
Ez van nekem is itthon
Olyan nagy választék azért nincs a sima csokiból, ezért is nehéz rátalálni a jóra
Nekem napi használatban van a Backer csoki 5, Backer rum-vanília 3 és a fekete cseresznye 1 arányú keveréke, mely összességében adja a 10 százalékot az 50/50-hez. Nem okoz ízvakságot, úgyszólván tökéletesen megfelel az én ízlésemnek. Egy hét érlelés azért kell neki.
Jó kis keveréknek hangzik, próbáltam én is kevergetni nagy unalmamban, de nem sok sikerrel. Vagy csak nem volt már kedvem hozzá
legutóbb sajttorta és mangó keverés volt, de az arányokkal volt baj. Amúgy jó lett volna. Még egyszer majd neki ugrok
Ez aránylag szelíd, de karakteresen csokoládés ízű, ami kifejezetten a csokievéshez hasonló szájízzel jár. A cseresznye nagyon enyhén érződik, ez a keverék valójában együtt él. Nem ugranak ki az egyes alkotók ízei, megítélésem szerint teljes harmóniában vannak. Mióta ezt nyomom, vagyis szívom, teljesen leszoktam a Vadász csokiról (nélküle elvonási tüneteim voltak), ugyanis nagyon hasonló élményben van részem és naponta sokkal többször is.