Sziasztok! Az édes (lehet nagyon édes is ) bogyós gyümölcsös (kedvencem a banános manórúd íze), azaz desszert jellegű liquideket kedvelem, de ne legyen csokis-kókuszos ill. dohány ízű és ne legyen hűsítős. Kinek mi lenne a tuti ajánlata számomra?
Ha banán… KTS Life
Banánosra mégegy:
Fairy Tale - Banana Harmony
A&L ragnarök édes változata szerintem tetszene, bogyós gyümölcs, és nekem túl édes 8-9 % keverve.
Nem ajánlom porlasztós tankokhoz.
Van hűs és sima gyümis is belőle.
Sweetenert is lehet használni ám, pl. vattacukor, sweet candy, FA aroma is.van ami édesít, stb.
Nagy király cucc!!!
Dampflion Checkmate Black King is elég finom,édes.
Rápróbálok ha megjön
Rápróbálok ha megjön
Köszi az eddigi tippeket, ha valakinek van még ajánlata és meg is osztja velem előre is thx!
Most épp a porlasztós gépeket és a podjaimat preferálom, de egy próbát megér mert van építős is , köszi a tippet
Ja és hogy legyen egy kis bújtatott reklám “Tavaszi készletkisöprés” címmel van még egykét fióklakóm eladó, ha esetleg Valakit érdekel
Érdekes, hogy ez az oldal (vape42) eddig nem került a látószögembe, pedig elég sok oldalt megismertem már uh már evvel adtatok egy ++ tippet
Rápróbálok ha megjön, köszi!
Én az aromamesteres eper aromát találtam túl édesnek 10%-os keveréssel (igaz 4-6% az ajanlás ). Kb mintha lekvárt nyalogattam volna
https://aromamester.hu/aroma/gyumolcs/Eper
Eddig tapasztalataim,az aromamesteres aromákkal,bőven elég az oldalon feltüntetett %-ban keverni.
Még gyümölcsös ízeknél is, legalább két hét érési időt adok nekik.
De amúgy az íze rendben volt? Jól átjött az eper benne?
Az az igazság, vettem egy Journey Shake cseresznés longfillt. Direkt csak olyan 80ml-re akartam felönteni, hogy aromásabb legyen, de közben nem annyira voltam ott fejben, és szinte tele lett a flakon.
Viszont így zero íze volt számomra, tényleg semmi az égvilágon. Ebbe burítottam a 10ml eper aromát.
Annyira már nem emlékszek, majd rákóstolok újra.
Én is így jártam nemrég csak még nem tudom a sárgadinnyére mit öntsek rá
Ha mellékíz-mentesen akartok édesíteni bármilyen levesen, ez bevált nekem:
(Van más webshopokban is, csak a példa miatt szúrtam be).
Én a nagykönyv szerint kevertem, az íze az a tipik műeper íz, el lehet szívni, én nem leszek szomorú, ha elfogy és többé nem kell.
Neked melyik eper vált be?