Néztem ezt a QI-t, de olyan pici meg sem bírnám fogni.
Így szerencsére nem kell vennem ezt is…
Néztem ezt a QI-t, de olyan pici meg sem bírnám fogni.
Így szerencsére nem kell vennem ezt is…
pici, de gyönyörűűűű
Igaz, tényleg nem túl fijús
Olcsóbb, mint a sima sbs, ha veszel hozzá még egy 18650-es csövet, akkor is megvan 230-ból (csak speciális Ispy kedvezmény )
Szia @penem, én utoljára egy hónapja rendeltem tőlük, igaz Revolut kártyával semmi gondom nem volt!
Köszönöm szépen
A legújabb fejlemény,hogy meg se próbáltam rendelni,mert tegnap eltűnt a GLS szállítási lehetőség az oldalról.Pár aromáért,most nem fizetek 29 eurót.Remélem,ez csak átmeneti dolog.
Oh, ez nem várt fejlemény.
Most néztem én is, nem is értem, nagyon remélem, visszahozzák a Gls!
De szemléltetném, az áprilisi rendelésemet, ott még a szállítás is ingyenes volt!
Még múlt héten ott volt a GLS,szóval remélem,hogy csak valami átmeneti zavar!
Még decemberben rendeltem 100 felett,de nem volt ingyen a szállítás
Írtam nekik email-t hamar válaszoltak, átmeneti volt csak a leállás , hála istennek!
Ez jó hír!
Most nèztem a gls szàllìtàsi opciò az visszakerült de ingyenes szàllìtàs az nincs mèg €100 felett sem
Sikerült fizetned? elfogadta a kártyádat?
Azt mèg nemprobàltam csak nèzegetem a boltokat hol mi mennyi
Nekem se fogadta el a bankkártyát, pedig látszólag rendben ment, le is futott a kétfaktoros hitelesítés, de az oldal hibát írt. Leveleztem velük, szerintük engedélyezni kell a 3d securet, de ennél jobban nem tudom. A sepa utalás viszont ment.
Csak jelezném , nekem se fogadta el a bankkártyát, banki átutalással viszont simán ment Revo-val!
Sajnos egyre több helyen nem fogadják el csak a banki átutalást