Vettem észre, múltkor a Tisvapo-n, is csak így ment!
Az olasz shopok nem akarnak keresni…többnyire csak utalás + méregdrága szállítással kedvetlenítik a külföldi vásárlókat
A dhl ennyiért szállít, nemetektől, görögöktől is ilyen drága. Meg ez csak a csóró magyaroknál számít soknak…
Nem lenne kötelező DHL-el szállítani, de náluk a GLS-el is mindig húzósabb volt. (görögöknél dettó) Ha az EU más országaiból ekkora távról elhozzák fele ennyiért akkor nehogymár csóró magyarnak érezzem magam miatta…sokkal inkább palimadárnak. Nyilván ha valami csak így beszerezhető akkor be kell nyelni…
Palimadár? Kell veszed, nem kell, nem veszed. Az operátornak meg a diszpécsernek németországban kicsit más a bérezése, mint nálunk, azt nem lehet 5 euróból kigazdálkodni. Mondjuk a dhl alapból az egyik legdrágabb cég a piacon, mert magas színvonalon végzi a munkáját, az meg többe kerül. Nekem is sokszor jönnek megmagyarázni, hogy miért kerül olyan sokba a munkánk…mert csak. Lehet keresni olcsóbbat. Ja, mi még az olcsót közé tartozunk így is, az pech. Az a fura, hogy az emberek mindig 2x annyit akarnak keresni, de fele annyit alarnak fizetni, de ezt a matek nem adja ki. Itthon egy háztól házig szállítás belföldön 6 eur, itt meg átjön fél európán. Persze a kínai free shipping után ez fura és egyben fájdalmas, de az igazság az, hogy nem ez a nem normális, hanem a kínai free shipping az.
Meg azért attól is függ ki milyen árat tud kialkudni magának a szállító cégnél, gondolom volumen függő a dolog.
Már csak annyiból is egyetértek, hogy idén is ellopták “valahol” 5 db free shippinges kínai kiscsomagomat az Aliról rendelve…értékben volt mondjuk 7k az 5 csomi. De rohadjon a földben aki magáévá tette…merthogy nem derült ki.
Nyilván a dzsunka, megbízhatatlan szállítás “olcsó”, bár itt egy 800 ft-os alkatrészecskére nem is volt 3000 ft-os DHL opció
Még egyszer leírom…pl franciáktól a szállítás fele annyi mint az olaszoktól. Nem a magyar bérek meg árak itt a lényeg hanem ez. És pont ugyanúgy megkapod minkettőt
Ők annyiért szállítanak.
Én sem adom olcsóbban az ablakot amennyiért én kapnám
Szerintem az ár elsősorban a szállító cégen múlik.Ezek az olasz shopok kicsik.Nincs olyan export forgalmuk,hogy jó árat kapjanak.Egy Le Petit sokkal nagyobb cég,nyílván jobb árat tudnak kiharcolni.És hát az se mindegy,hogy DPD ,GLS vagy DHL.
Igen, mert 3x akkorra volumen, itthon is van olyan bolt, ahol 1.5x drágabb a gls vagy az mpl. Egyébként meg ha nem lennénk csórók, ez a beszélgetés sem jött volna létre, ha mondjuk 2x annyit keresnék pont nem érdekelne a 30 eur shipping sem.
Meg valahol az országon belüli freeshipping-et is valakiknek ki kell fizetni
A kínai szállítás is azért ingyenes, mert a konténerbe pakolt “nagy” áruk már fedezik a szállítási költséget.
A mi kis frincfranc csomagjainkkal meg kitömik a réseket…
Egyébként már nem ingyenes, sm-en is min. 6-7 dollár, aliról meg ha értékhatát alatt vagy, akkor egy teknősbéka hátára kötik és 100 év alatt ér ide.
Most pl 7k-ért rendeltem 1.1k a szállítás, de legalább 2 hét alatt itt van. Ez még mondjuk mindig mission impossible bárhonnan ennyiért.
Nagyon köszönöm @Ispy segítségét, végre teljesült a kívánságom! (Amúgy a cucc tényleg kicsi és főleg súlyos )
Gratulálok, szép!
Black Friday akció:
25% aromákra,liquidekre
10% egy-két kivételtől eltekintve,minden másra
ELNÉZÉST A HIÁNYÉRT MEGTALÁLNI KEDVEZMÉNYES ÁRAK A TELJES KATALÓGUSBAN, AUGUSZTUS 19-ÉN 13-IG
Menjen a webhelyre
Ez nem árengedmény, hanem árleszállítás a teljes listán, amit a gyártók korlátozott ideig biztosítanak számunkra!
MINDEN BEFOGADOTT RENDELÉST AUGUSZTUS 19-ÉN, HÉTFŐN KISZÁLLÍTJUK