Köszi ! Utána nézek majd ![]()
A ripleynek jobb íze egyszerű építeni a topcapet kicsit macerás rárakni az afcket nagyon könnyű cserélni nekem most kicsit talonban van mert elöregedtek az tömítések és nehezen tudom rárakni a palástot ![]()
![]()
De beírod a itt a keresőbe hogy berserker v3 és van róla pár fórum ahhol leírják hogy hogyan is lehet jól megépíteni a berserkert lehet majd én is neki esek mert álítólag ha sikerül az egyik legjobb ízvisszaadású kazánja
Kicseréltem egy másik vattára , valamivel jobb , de mégsem olyan mint előtte.
Egy hete van nalad ez az e-cigi az azt jelenti,hogy egy hete vape-elsz vagy elotte is volt?Esetleg nem gyujtottal ra mostanaban?
1 hete vapelek igen , de amikor kézhez kaptam és összeraktam azóta 1 szálat nem szívtam el.
Újra vattáztam és fél óra szivogatás után szépen visszajöttek az ízek , úgyhogy ez volt a gond. ( most másik vatta van benne ) Köszönöm mindenkinek a segítségét ! ![]()
Nem, mert… mert ez is elment abba az irányba, hogy mindenkinek mindent készen, megrágva adunk a szájába, különben mi lesz, ha elmarad az elvárt sikerélmény.![]()
Valahol el tudom fogadni, hogy kezdőnek egyszerűbb, de ezzel egységsugarú késztermékfogyasztóvá redukálják az usert. Szóval annyira ne sajnáld, hogy belecsaptál, van az úgy, hogy X év után se úgy sikerül egy tekerés, mint ahogy azt eltervezted. Csak legyen hozzá egy kevés kitartásod
A B3 meg hisztis ribi, nehéz jól eltalálni az igényeit![]()
Az aer után én is majdnem vettem egy xros 3-at. ![]()
Ennyire nem lehet sz@r![]()
![]()
![]()
Bár, ha meggondolom, az árából a hét minden napjára vehetnél egy eltérő színűt magadnak, csuda hangulatos lenne ![]()
![]()
![]()
Jóhogy nem tetted
máskülönben írkálnál a podos csoportba hogy nincs íze,mit rontottál el ![]()
Ezek a levesek 2 slukkal küldenék a pokolra a porlasztókat. ![]()
Az első dryhit, a második kox
most töltöttem be olyan meredek 12% Apricotot, hogy nem látom a tankban a liquidkontrollt, csak zseblámpával ![]()