Köszi ! Utána nézek majd
A ripleynek jobb íze egyszerű építeni a topcapet kicsit macerás rárakni az afcket nagyon könnyű cserélni nekem most kicsit talonban van mert elöregedtek az tömítések és nehezen tudom rárakni a palástot
De beírod a itt a keresőbe hogy berserker v3 és van róla pár fórum ahhol leírják hogy hogyan is lehet jól megépíteni a berserkert lehet majd én is neki esek mert álítólag ha sikerül az egyik legjobb ízvisszaadású kazánja
Kicseréltem egy másik vattára , valamivel jobb , de mégsem olyan mint előtte.
Egy hete van nalad ez az e-cigi az azt jelenti,hogy egy hete vape-elsz vagy elotte is volt?Esetleg nem gyujtottal ra mostanaban?
1 hete vapelek igen , de amikor kézhez kaptam és összeraktam azóta 1 szálat nem szívtam el.
Újra vattáztam és fél óra szivogatás után szépen visszajöttek az ízek , úgyhogy ez volt a gond. ( most másik vatta van benne ) Köszönöm mindenkinek a segítségét !
Nem, mert… mert ez is elment abba az irányba, hogy mindenkinek mindent készen, megrágva adunk a szájába, különben mi lesz, ha elmarad az elvárt sikerélmény.
Valahol el tudom fogadni, hogy kezdőnek egyszerűbb, de ezzel egységsugarú késztermékfogyasztóvá redukálják az usert. Szóval annyira ne sajnáld, hogy belecsaptál, van az úgy, hogy X év után se úgy sikerül egy tekerés, mint ahogy azt eltervezted. Csak legyen hozzá egy kevés kitartásod A B3 meg hisztis ribi, nehéz jól eltalálni az igényeit
Az aer után én is majdnem vettem egy xros 3-at.
Ennyire nem lehet sz@r Bár, ha meggondolom, az árából a hét minden napjára vehetnél egy eltérő színűt magadnak, csuda hangulatos lenne
Jóhogy nem tettedmáskülönben írkálnál a podos csoportba hogy nincs íze,mit rontottál el
Ezek a levesek 2 slukkal küldenék a pokolra a porlasztókat.
Az első dryhit, a második kox most töltöttem be olyan meredek 12% Apricotot, hogy nem látom a tankban a liquidkontrollt, csak zseblámpával