Nálam a matek aroma nélkül, ha a 100ml kész liqvidet 10% aromával és 12% NIc-el számoljuk:
90ml NIC PG/VG 1418,24 Ft azaz 1ml= 15,76 Ft
Ehhez jön még az aroma, illetve hogy mennyit vapelsz, illetne ha erősebbet akkor több a NIC drágább egy picit, ha alá akkor olcsóbb. Tehát a havi rendszeres kiadásod az tényleg nem sok.
Első dolog: keveset keverj be, 10-20ml
Második: keverj több erőséget, 9-12-15 mg/ml-t
Harmadik: tesztelj, lehet elég a 9 is, nem kell rögtön egy nik mérgezéssel kezdeni, ha nem jön be valamelyik, el tudod kevés mennyiségben szívni, vagy nem fáj, ha lefolyó
Köszönöm a tippet! Azért gondoltam a 18-20 mg/ml körüli erősségre, mert régen szívtam dohánybolti liquidet ilyen erősséggel, nagyon elszűkített levegőzéssel, 0,5 ohmos porlasztóval. A BAT által gyártott csőmodos, porlasztós készülékre és annak liquid-jére gondolok.
Eddig milyen nic erősségű liquiddel próbálkoztál? Ha jól tudom a hiits a közepes azaz 7 mg-os ciginek felel meg. A tévedés jogát fenntartom, mert szerintem a hiitsnek penészes szalma szaga van
DL-ben 3 és 6 mg/ml erősségű liquidet szívtam. MTL-t inkább úgy mondanám, hogy DL levegőzése beszűkítve, az ahhoz tartozó legmagasabb ellenállású porlasztóval. Azok 12 és 20 mg/ml erősségű liquidet szívtam. Azt hiszem nikotin sós liquidet is volt szerencsém kipróbálni olyan 18-20mg/ml erősségű lehetett.
100 ml kész liquidhez (PG, VG, aroma) kellene még 18 ml 100mg/ml erősségű nikotinos alaplevet öntenem, hogy 18 mg/ml-es erősségű, és így 118 ml liquidem lenne?
Egy kis matek 18mg-os liquidhez 100ml-re: floravita 1 l VG 2150,- 1l PG 3000,- aromamester 100mg/ml nic 100 ml 9290,- . Ha 10 százalékban keversz akkor az alap ára kb 1903,- plusz a 10ml-es aroma ára. Nem teljesen pontos mert 45 ml Vg-t és 45 ml-Pg-t számoltam, de ennél kevesebb lesz mert a Pg-ből kell kevesebb, hisz a liquid is az, sőt a nic is 18 ml, tehát csak 72 ml alaplé kellene.
Azt észrevetted, hogy a 6kg (eddig 5L-ként futott) kiszerelés ugyanazon a literenkénti áron van mint az 1L ?!..2150 Ft
Apró trükkökkel már a flóravita is él…szóval senkit ne tévesszen meg a 6kg mert az nem 6L
Köszi a javítás, nem sértődtem meg, tényleg pontatlan voltam. A százalékot a liquidbe keverés arányai miatt jegyeztem meg így de valóban úgy van ahogy írtad