Első (majd később a második 😁)mtl rta

Pedig sajna azt kell mondjam, negyon rendben van a V9! Összerakták nagyon. De ha igazán őszinte akarok maradni ha be tudom újra 100 euro alatt szerezni veszek még egyet. Amúgy piaci áron nevetséges. Ezeknek a Orosz, Szerb nációnak elgurult a gyógyszerük. By-ka, Ataman, Limelight Mechanics. Túl vannak árazva.

4 kedvelés

Nálam sosem folyik meg. Nem tudom, hogyan csináljátok. Amúgy a By-ka tényleg szebb. De semmi több, A Dvarw meg akár vödörből is tölthető, igaz, csak fejjel lefele. :slight_smile:

1 kedvelés

Nem tudom, itt mindenki mágus, amíg nem volt lékontrolos tankom én az összes felsőtöltésű tankot meg tudtam folyatni. :sweat_smile:

Én szoktam menet közben is állítani a levegőt, van hogy teljesen nyítva van, amikor olyan a kedvem félig zárom vagy 1/3ra. Ezért én mindenbe a legnagyobb pint rakom be, a többi a padláson van, meg a tököm fog cserélgetni, amit a dvarwban nem is lehet.

Szóval ja, nincsenek nagy megfejtések, ki kell próbálni minden tankot…de 40-et legalább. :grin:

3 kedvelés

Na ezen nem fogunk összekapni. Kinek mi…:+1:

1 kedvelés

Én 110-ért vettem akcijóba, annyit megér, de a 170 az már na, de ha csak ennyiért kapni, mit lehet tenni…de minőségben nekem a v9 adja a legjobban.

2 kedvelés

Annyi figyelemreméltó tank nincs is a piacon! :joy:

1 kedvelés

Mélyről indultam :rofl:

Nem is volt cél, sok tank van, mindegyik másért jó, a dvarw is jó, sokan szeretik, nem véletlenül, de mível nálam 5 tank a határ, így kiesett.

3 kedvelés

Bár 5 tankom lenne…hogy csinálod?:rofl:

Mondjuk az tény, hogy nem írtam, a Dwarv-hoz azért szükségeltetik a kéz finommotoros funkcionalitásának átlagos megléte. :wink: :rofl:

Elbaszom a pénzt másra. :joy:

Pedig hébe-hóba előfordul. Persze, én nem vagyok olyan profi mint pl. te, vagy néhány másik vapertárs :slightly_smiling_face: de hogy a Byka v9 10-szer megbízhatóbb hosszú távon, az zicher.

1 kedvelés

Én ott a szlovákoknál vettem nov. közepén volt akciós az összes By-ka. v9. standard 89-euro volt a starter 79.90, a nano standard 85, a starter meg 75. Ha tudtam volna, hogy nem olyan csalódás mint a Dram IV akkor vettem volna egy nanot is. De hátha ledobják még!

Taníts, mester!:grin:

@Imike2506 Hát van, aki fakezű:slightly_smiling_face:meg menthetetlen

Én a standardet vettem, meg oring szettet, így volt 110 vagy alatta talán, szóval rohadt mázlista vagy. :rofl:

1 kedvelés

Nem, nem, még nem lehetsz a padavanom! Még nem értél be! :joy:

Nálam is. De abból 3 a Dvarw, 2 meg By-ka. Nálad mi az a többi, hogy nem fér bele a keretbe Dvarw?
Ja RDA -kat kifelejtettem. Igaz, azok kérdés, hogy mik? Azért azokat megtartom.

…hát igen, van, amire születni kell… :rofl:

1 kedvelés

Nézd, mindenki dvarwval kezdi, csak van aki tovább lép. :grin:

Egyébként havonta egyszer eszembe jut, hogy venni kéne egyet, nálam még mindig az egyik legszebb tank.

1 kedvelés

Hát van, akinek további segítségre van szüksége :rofl:

Egyébként igen, erősen minimál design. Van akinek ez bejön. Pl. nekem​:+1:

1 kedvelés