Pedig sajna azt kell mondjam, negyon rendben van a V9! Összerakták nagyon. De ha igazán őszinte akarok maradni ha be tudom újra 100 euro alatt szerezni veszek még egyet. Amúgy piaci áron nevetséges. Ezeknek a Orosz, Szerb nációnak elgurult a gyógyszerük. By-ka, Ataman, Limelight Mechanics. Túl vannak árazva.
Nálam sosem folyik meg. Nem tudom, hogyan csináljátok. Amúgy a By-ka tényleg szebb. De semmi több, A Dvarw meg akár vödörből is tölthető, igaz, csak fejjel lefele.
Nem tudom, itt mindenki mágus, amíg nem volt lékontrolos tankom én az összes felsőtöltésű tankot meg tudtam folyatni.
Én szoktam menet közben is állítani a levegőt, van hogy teljesen nyítva van, amikor olyan a kedvem félig zárom vagy 1/3ra. Ezért én mindenbe a legnagyobb pint rakom be, a többi a padláson van, meg a tököm fog cserélgetni, amit a dvarwban nem is lehet.
Szóval ja, nincsenek nagy megfejtések, ki kell próbálni minden tankot…de 40-et legalább.
Na ezen nem fogunk összekapni. Kinek mi…
Én 110-ért vettem akcijóba, annyit megér, de a 170 az már na, de ha csak ennyiért kapni, mit lehet tenni…de minőségben nekem a v9 adja a legjobban.
Annyi figyelemreméltó tank nincs is a piacon!
Mélyről indultam
Nem is volt cél, sok tank van, mindegyik másért jó, a dvarw is jó, sokan szeretik, nem véletlenül, de mível nálam 5 tank a határ, így kiesett.
Bár 5 tankom lenne…hogy csinálod?
Mondjuk az tény, hogy nem írtam, a Dwarv-hoz azért szükségeltetik a kéz finommotoros funkcionalitásának átlagos megléte.
Elbaszom a pénzt másra.
Pedig hébe-hóba előfordul. Persze, én nem vagyok olyan profi mint pl. te, vagy néhány másik vapertárs de hogy a Byka v9 10-szer megbízhatóbb hosszú távon, az zicher.
Én ott a szlovákoknál vettem nov. közepén volt akciós az összes By-ka. v9. standard 89-euro volt a starter 79.90, a nano standard 85, a starter meg 75. Ha tudtam volna, hogy nem olyan csalódás mint a Dram IV akkor vettem volna egy nanot is. De hátha ledobják még!
Taníts, mester!
@Imike2506 Hát van, aki fakezűmeg menthetetlen
Én a standardet vettem, meg oring szettet, így volt 110 vagy alatta talán, szóval rohadt mázlista vagy.
Nem, nem, még nem lehetsz a padavanom! Még nem értél be!
Nálam is. De abból 3 a Dvarw, 2 meg By-ka. Nálad mi az a többi, hogy nem fér bele a keretbe Dvarw?
Ja RDA -kat kifelejtettem. Igaz, azok kérdés, hogy mik? Azért azokat megtartom.
…hát igen, van, amire születni kell…
Nézd, mindenki dvarwval kezdi, csak van aki tovább lép.
Egyébként havonta egyszer eszembe jut, hogy venni kéne egyet, nálam még mindig az egyik legszebb tank.
Hát van, akinek további segítségre van szüksége
Egyébként igen, erősen minimál design. Van akinek ez bejön. Pl. nekem