Azt használok
dehogynem…az expro v4
Az a véleményem, ha kezdő valaki, Dvarw-ot szerezzen, aztán majd, ha profibb lesz, kísérletezhet más típusokkal is. Gondolj bele, a Dvarw-nál nincs is talán kevesebb alkatrészből álló tank.
Annak az ízét nem dicséri senki, nem tudom mennyire jól adja őket.
csak aki használja
ne rám hallgass hanem rájuk
Most egy bersi v2 klón van, azzal már sikerült elérnem hogy lett íze és nem szörcsög állandóan. Csak kicsit.
Nem gondoltam volna hogy nálam hisztisebbek léteznek, de a bersi az ilyen.
Tulajdonképpen ennek ellenére kedvelem, már csak a kihívás miatt is, de örülnék valami stabil, kezelhető de intenzív ízű tanknak
A legnagyobb tiszteletem mellett kedves Bea, én, szinte csak dohányos, vagy úgy pontosabb, hogy dohányosnak mondott leveseket gőzölök. Gyümist csak keveset, azt is mentollal vegyítve, de azokhoz egy külön Dvarw-ot használok. Az igaz, talán a Kayfun prime-ban picinykét finomabb a dohányos íz, de az a kazán, szerintem, sokkal, de sokkal macerásabb a Dvarw-nál, pedig eredeti a Kayfunom is.
Még mindig az a dilemmám hogy a podban finomabb minden.
Igen, ízlések és
Nálam dohány a prime, desszert a v9, gyümi meg brünci. A dvarw-ot lenyúlta a férjem a gyümölcs-mentoljaihoz
mázli, hogy az elfbar kimaradt
Azzal lehet, hogy vitatkoznék, hogy a Dvarw a legegyszerűbb vattázású tank, de hogy a bonyolultsága a tankok között a fakockáéval vetekszik, az tuti.
Jelen, volt folyásom, sokszor, dryhitem, sokszor, iztelen tekerésem, sokszor. Nálam ahol a levegőt nem lehet állítani és elzárni a levest, az bukik, sorry dvarw, pedig sokáig használtam, eladtam, aztán vettem, aztán eladtam. Viszont érdemes 6k-t áldozni egy klónra, sokat nem veszit vele az ember, ha viszont bejön, akkor király.
Egyszerűnek egyszerű, aztán egy napos délután…
Én csak nettó nem szeretem. Bajom nem volt vele, folyás 1x(user error). A lékontroll fölösleges úri huncutság- ha jó a vattázás,nem folyik a tank . A levegőállítás meg szintén csak problémaforrás. A fix betét mindig, minden körülmény között ugyanazt adja. HA (!) megvan az optimális beállítás, mi a túrónak akarnám tekergetni?
Szóval ízlésről vitatkozni…
Nekem a tuti a fix, oldalsó levegőzés. Lehetőleg felül töltve.Minden más elvárás másodlagos.Azért a dvarwot nem adom el, annyira van jó az is, és igénytelen jószág,lehet rá számítani.
A Never Forget cap a vape ipar legnagyobb sz@patása !!!
Egyébként meg ez is kicsit a bőség zavara. 5-6 éve egy milyen tankot?? kérdésre a társulat 60%-a rávágta volna h doggy/dvarw(klónba). Olcsó,egyszerű, ha már megy, később bolondozhatsz a csilli-villi új kütyükkel
Mostani kazánoknál amik levegőpint használnak nincs is létjogosultsága a levegőállításnak. Lékontroll az csak fektetett állapotban való szállításnál lehet előny. Amúgy inkább csak hátrány. Az alsótőltés a legegyszerűbb. Nem gurul el a kupak, felöntöm a tankot visszatakerem és gól! Azért azt le kell szögezni a Dvarwot nehezebb úgy megtekerni hogy follyon!
Nem maradt ki egyébként, csak a podommal le tudtam utánozni az ízerősséget. Szóval az az 1 db elf indította el a gőzölést nálam (is).
Az alsó töltéssel meg tudnék barátkozni, de az nagyon fontos hogy könnyen jó ízeket tudjak előcsalni belőle.
És a pioneer?
Az milyen ezekhez viszonyítva?
Azt a Bishoppal lehetne párhuzamba állítani , de sajna részemről azzal sem.
Nálam mindig minden fekszik. Meg kellett tanulnonk egymással együtt élni. Folyás nélkül. Azért rdta–t nem tartok, olyan bátor nem vagyok.
Szép lenne az a by-ka, az se igényel külön gépész diplomát. De aki menetet rakott műanyagra, fém alkatrésszel kötésben,azt agyonverném…brrrrr!