Látod a nano tankot te rendelted már ugyan onnan az már húzós volt. De ha tuttam volna, hogy lesz Yogs nem vettem volna hozzá nanot. Viszont a standard sajna böszme még a 21700 Danin is! Csak leakciózzák mégegyszer. Azt akkor rendelünk. Mikor az akció volt pont pozsonyi fuvarom volt, sétáltam annyit, mint Radnóti!
Lékontroll, érted, a gyengékből így lesznek az erősek.
Szerintem a minire tökéletes a standard, erre lett kitalálva.
Én csak azt nem tudom miért kellett több belőle nekem
Szerintem téged senki se ért, sorry.
Amúgy tudom a választ
Ha kérdezik:VAN
Jaja kinek mi. Szerintem nagy. Viszont pariba van a Kayfunnal . Nem a Német precizitás jellemző rá, de nagyban megalkották a lényeget!
Viszont kijött belőle a v9+ is, így már nem kell levegővel bajlodnod, ha nem akarsz, mert nem lehet állítani, olyan, mint az se.
Az ára annyi amennyi nem kell ezt venni van olcsóbb és van drágább rta is mint a byka. Meg folyatni meg bármit megtudok…én ilyen profi vagyok.
Lé ellátás, levegőkontrol, vatázás hogy ne folyon . Vatta tuti akkó mindegy . Levegő kontrol Áá
Csak a Dl nem azért mert az a hype vonat . De na az én tankom is lé szabalyzós és levegőt is lehet álítani de minden 100% nyitva
Viszont menetet még mindíg nem tudtak varázsolni rá! Így felejtős lesz! Sajna kell a levegőállítás mivel az 1,7 szűk a 2,2 tág így kicsit visszább kell venni a 2,2-ből!
Ja, hát akkor mégse olyan rossz az a levegőállítás.
Rázogatva 1 hónap
Tartalék mindig kell. Ha van belőle másik verzió, akkor meg pláne.
Hát ez a Pipe más nagyon más. Sose gondoltam volna, hogy MTL-t ennyire be lehet lőni 2-2,1 levegővel. Én eddig csak 1,2 max. 1,4 és ott megvan ami kell.
Azt hiszem én bebiztosítottam magam
Következő emberöltődre is!
RTA-ból sose elég…
Jó jó,de még nincs itthon minden
Tudod,ha nem próbálom ki azt a “pár”db rta-t ,akkor nincs viszonyítási alapom csak a
Lyche kazán hoz
Egyre meggyőzőbb a Tripod V2. Sőt!