Első (majd később a második 😁)mtl rta

Látod a nano tankot te rendelted már ugyan onnan az már húzós volt. De ha tuttam volna, hogy lesz Yogs nem vettem volna hozzá nanot. Viszont a standard sajna böszme még a 21700 Danin is! Csak leakciózzák mégegyszer. Azt akkor rendelünk. Mikor az akció volt pont pozsonyi fuvarom volt, sétáltam annyit, mint Radnóti! :smiley:

Lékontroll, érted, a gyengékből így lesznek az erősek. :sweat_smile:

Szerintem a minire tökéletes a standard, erre lett kitalálva. :sweat_smile:

1 kedvelés

Én csak azt nem tudom miért kellett több belőle nekem​:rofl:

1 kedvelés

Szerintem téged senki se ért, sorry. :joy:

1 kedvelés

Amúgy tudom a választ​:smiling_face:
Ha kérdezik:VAN :rofl:

2 kedvelés

Jaja kinek mi. Szerintem nagy. Viszont pariba van a Kayfunnal . Nem a Német precizitás jellemző rá, de nagyban megalkották a lényeget! :smiley:

Viszont kijött belőle a v9+ is, így már nem kell levegővel bajlodnod, ha nem akarsz, mert nem lehet állítani, olyan, mint az se.

2 kedvelés

Az ára annyi amennyi nem kell ezt venni van olcsóbb és van drágább rta is mint a byka. Meg folyatni meg bármit megtudok…én ilyen profi vagyok. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Lé ellátás, levegőkontrol, vatázás hogy ne folyon . Vatta tuti akkó mindegy . Levegő kontrol Áá
Csak a Dl :metal: nem azért mert az a hype vonat . De na az én tankom is lé szabalyzós és levegőt is lehet álítani de minden 100% nyitva :rofl:

Viszont menetet még mindíg nem tudtak varázsolni rá! Így felejtős lesz! Sajna kell a levegőállítás mivel az 1,7 szűk a 2,2 tág így kicsit visszább kell venni a 2,2-ből! :grin:

Ja, hát akkor mégse olyan rossz az a levegőállítás. :joy:

Rázogatva 1 hónap :rofl:

Tartalék mindig kell. Ha van belőle másik verzió, akkor meg pláne. :slight_smile:

Hát ez a Pipe más nagyon más. Sose gondoltam volna, hogy MTL-t ennyire be lehet lőni 2-2,1 levegővel. Én eddig csak 1,2 max. 1,4 és ott megvan ami kell.

Azt hiszem én bebiztosítottam magam​:grin:

1 kedvelés

Következő emberöltődre is! :rofl: :rofl: :rofl:

RTA-ból sose elég…

1 kedvelés

Jó jó,de még nincs itthon minden :joy:
Tudod,ha nem próbálom ki azt a “pár”db rta-t ,akkor nincs viszonyítási alapom csak a
Lyche kazán hoz :grinning:

2 kedvelés

Egyre meggyőzőbb a Tripod V2. Sőt!

1 kedvelés