Első (majd később a második 😁)mtl rta

Asszem 3.5. Ez a kissebb. A nagy az 5ml. Van az is, de nekem azzal hideg is volt, meg gyengült az íz is.

1 kedvelés

na jah, a gőz hőfoka sem mindenkinek mindegy…én pl a meleg gőzt nem csípem.

A v9 műanyag palástja mennyire strapabíró?

Az eredetit nem tudom, a klónban egyenlőre nem volt vele gondom. Desszertet szívok benne, így a citrom se fogja megrepeszteni.

Vattacserénél csak simán így kapod szét, még tekergetni sem kell, így csak a heti takarításnál van jelentősége.

Sokat nincs feszegetve :sweat_smile:

ésszel tekerve szerintem nem lehet baj…egy negatív review-t olvastam csak v7-nél emiatt…és Mefeca panaszát itt​:smiling_imp:

Ez pl csak 1cm magas
Colorful 15mm Bore Epoxy Ultem 510 Drip Tip For Joyetech Exceed X/vwm Integra Rta/ofrf Gear Rta/eleaf Melo 4/tfv8 Baby - Electronic Cigarette Accessories - AliExpress

ez még annyi sincs
Snakeskin Epoxy Resin 510 Drip Tip E-cigarette Mouthpiece For Rda Rta Atomizer - Electronic Cigarette Accessories - AliExpress

1 kedvelés

Ezt letekerni kell az aljáról?
Hol állítasz levegőt benne?

1 kedvelés

Nem csak a citromot hanem a banánt is listázták mint tankrepesztő anyag :thinking:

Nem, csak simán lehúzod róla. Az 510-es csati egyben a levegőpin, azt kell cserélgetni. Előnye, hogy a tekerést nem kell megbontani hozzá.

1 kedvelés

Arról még nem hallottam, pedig a kts silver nekem haver.

1 kedvelés

Mennyire egyszerű szétszedni? Nem esik le?
Ezt az 510 egyben a levegőpin dolgot nem értem…

Befotózom.
Az 510-es csatin vannak oldalt lyukak, ami bemegy a tekerés alá.
Oldalt van a levegőgyűrű, ezen keresztül nem szabályozod, csak elzárod.

2 kedvelés

Értem, köszi :blush:
És ez nem ereszt liquidet a modba?

Nem, vannak rajta pici o gyűrűk, meg a deck is 2 részből ál, aminél az alsó fel is fogja még a kondenzt is.
Nekem a v9 még sose folyt meg.

2 kedvelés

Lesz itt nyavalygás mire én ezt egyedül is összerakom…:sweat_smile::joy:

Nehogy azt hidd. Tök jó a kialakítása, építeni se egy nagy ördöngősség.

Ha picit kotnyeleskedhetek, a Dvarw-nál egyszerűbb tank nem sok van. Nincs rajta léellátó és a levegőzést is, ha egyszer megtaláltad a neked megfelelő AFC-t, tovább nem kell állítgatnod sehova. Én csaknem ot éve használok Dvarw-okat, még nem folyt meg soha. Th faxa, íz szuper. Próbáltam sokféle tankot, van is néhány típus, pl. Kayfun-jaim, de nekem a Dvarw a király.

2 kedvelés

Ezzel eggyet kell értenem, a dvarw-nál nincs egyszerűbb, és ha használod a bajuszos vattázást akkor meg se folyik.
Nekem viszont az inkább gyümis kazán. De ez már ízlés kérdése.

1 kedvelés

Ha meg th nem kell akkor ott a nic salt

Minél több tapasztalatot hallok annál jobb. :blush:
Bár nekem pont az alacsony th kellene, erős ízekkel.
Nem tudom mennyire fontos a lékontrol, a levegőállításnál meg az lett volna a legszimpibb ha egyszerűen tekerem és kész, de már beláttam hogy ilyen ideális tank nem létezik :sweat_smile: