Első (majd később a második 😁)mtl rta

Próbáltátok már őket?

Olyat kérdezz szerintem amit mi nem próbáltunk​:rofl:
Igen és van akinek ízlett és olyan is akinek nem​:smiling_face:mindenkinek más jön be :hugs::hugs::hugs:

2 kedvelés

Arra leszek kíváncs mennyire édeskés az ízük, mert sajnos szirupos íz nélkül nem tudom értékelni egyik aromát se :woman_shrugging::sweat_smile:
Ez van. Max megy mellé karamella, rum vagy gyümi :see_no_evil:

1 kedvelés

Érdekes hogy ennek ellenére mégis szükségem van az alapvetően dohányos ízekre.

Azok alapos rázások után 2 hét, és jók :+1:

1 kedvelés

Az ízválasztás picit macerás. Ehhez képest tankot keresni könnyed délutáni móka​:grin:
La tabaccheria jó anyag. A journey aromákkal nekem elég, khmmm…hisztérikus a kapcsolatom.
De a “szirupos” egyikről se jut az eszembe…

Mitől lesz hisztérikus egy kapcsolat? :joy:

Nekem se, az Old Captain-en kívül :grin:

Ez jó hír, már kezdtem magam sajnálni hogy solubot szívhatok egy hónapon át (én balga megvettem őket elsőre kipróbálni) :woman_facepalming::sweat_smile:

Ez nem provokáció de akkor miért nem veszel egyből olyat?:slight_smile:
Sokan szeretjük a desszert-dohányosokat :slight_smile:
Én pl. nem keresem a “sima dohányos” ízt.

Tisztelettel

Nagyon vegyes. Cohiba, mild seven, dune jöhet vödörszámra. Ellenben kib@szott aromákkal szintén listavezető nálam.

Tud meglepetést okozni, hogy milyen íz marad meg állandóra, ne írd le őket előre. De egyébként tényleg: desszertdohány?

Azért mert ha veszek alapnak dohányt és néhány adalék édes aromát akkor én döntöm el hogy mit mivel keverek, meg azt is hogy milyen arányban.
És attól még hogy édesen szeretem számít hogy milyen dohány van a háttérben, és natúr aromákból több típus közül tudok választani.
Olyan mintha nem kész fűszerkeverékeket vennél a boltban hanem minden fajtát külön.

2 kedvelés

Semmi gond , ezért kérdeztem, mi áll a háttérben :slight_smile:
De azért ha valami finomat kihozol, remélem megosztod a receptet?

Tisztelettel

Természetesen :blush:

1 kedvelés

Mood Reaction GIF by The Sims

Én is így csinálom :slightly_smiling_face: édeset szeretem, de kell a háttérben egy kis dohány. Sweet virgina+egy kis mogyoró +valami tejes mézes nem tudom mi​:joy: de nagyon finom.
Így rengeteg lehetőség van
Az egyetlen amibe még soha nem jutott eszembe, hogy keverni kéne mást is, az a DC pisztáciás

5 kedvelés

Lenne egy kérdésem: az eredeti dwarw mtl rta FL mennyivel jobb mint a pioneer 1.5 vagy a byka v9 klón?
Vagy nincs akkora különbség ami indokolja a 40k árat?
Játszik még a bishop vagy a kayfun prime klón is.

1 kedvelés

Ezek mind jó tankok (talán a Bishop nem annyira​:smiling_imp:)…és baromi szubjektív, hogy kinek melyik. Pl az sem mindegy, hogy többnyire dohány vagy egyéb aromával lesz-e használva és mekkora th igénnyel. Az anyaghasználat, a megmunkálás minősége indokolná a különbséget és a tudat, hogy eredeti.

1 kedvelés

Tudod, édes dohány és kevés th párti vagyok.
Igaziból nekem az szempont még hogy minél kevesebbet kelljen szívni az összeszereléssel és ne folyjon.