Az elemeket hány %ra merítitek csere előtt?
20%ot szoktak ajánlani, én lusta vagyok, álltalában csak azt veszem észre hogy lemerült
Én sosem teljesen…ha tehetem. Van úgy, hogy 30-40 százaléknál már töltöm az akkut.
fullra…amíg kiírja a mod. Olcsóbb a csere 3-4 évente mint, hogy ezen aggódjunk. Mobilban 20%nál szoktam, de mod-ban nem érdekel.
Akkor úgy kérdezem, hány % alatt károsodik az akku?
Ez úgy van, hogyha minél jobban határon gyilkolod, állandóan lemeríted teljesen, illetve keveset töltesz vissza, annál hamarabb pusztulgat le. Nagyjából
Komoly hirtelen kár normális modban nem éri, hamarabb kikapcsolnak.
Köszi legalább 10
Ennek én is örülök, voltak pillanatok, mikor kezdtem magam szarul érezni
Akkut merítheted tiltásig, a swag cc.3.3V-nál kapcsol le, marad benne tartalék bőven. Akkukezelésben ált. 30-35%-ig komótosan meríti, ott viszont rohamosan elindul lefele.
Na ott cserélheted.
Jaj nehogy te érezd magad szarul mert életem legelső rta tankját nem elsőre építettem tökéletesre…
Annyiszor próbáltam leírni hogy a hiba valószínűleg az én képességeimben van
Meg olvastam hogy mások dicsérik szóval sejtettem hogy nem ez a max teljesítmény amire képes…
Sztem 20% lesz a határ, nem akarom kinyírni szegényeket .
Hát…megvolt a mélyvíz elsőre. Innentől már olyan rossz nem lehet
Nyugi, ez nem képességi hiba, vagy ha igen, kezet foghatunk. Nekem a brünci vette el a tekerés szüzességem. Volt hogy már sírtam-tomboltam volna mert 8. Alkalmommal is beégett
Már jóban vagyunk, de nem volt egyszerű, na
Hát igen… azon akadtam ki kicsit hogy sorra kóstoltam az újonnan érlelt aromáimat és 2 volt finom, a többi meg olyan közepesen szr.
Ennek örömére gyorsan rendeltem drágábbakat is
A dohányos longfilleknek is kell az egy hónap?
Sajnos igen
Akkor minek longfill a neve?
Mer hosszú
Elvileg azt írják pár nap, de nálam a 4 hét szokott kelleni.
Az “utánzatoknak” minimum 1-2 hét.
A valódi kivonatosoknak 4-6-8 hét, mire kiteljesednek.
Ha sokat rázod, 30 fok környékén tartod néha, rövidül az idő némileg.
Ez igaz. Nálam a szárítógép rázogatja-melegíti a mosós napokon
Kivonatos
Tesztelni vettem, la tabaccheria black cavendish
Műből pedig jött két discovery, az old captain és a parliament