Első (majd később a második 😁)mtl rta

Az elemeket hány %ra merítitek csere előtt?

1 kedvelés

20%ot szoktak ajánlani, én lusta vagyok, álltalában csak azt veszem észre hogy lemerült :sweat_smile:

1 kedvelés

Én sosem teljesen…ha tehetem. Van úgy, hogy 30-40 százaléknál már töltöm az akkut.

fullra…amíg kiírja a mod. Olcsóbb a csere 3-4 évente mint, hogy ezen aggódjunk. Mobilban 20%nál szoktam, de mod-ban nem érdekel.

2 kedvelés

Akkor úgy kérdezem, hány % alatt károsodik az akku?

Ez úgy van, hogyha minél jobban határon gyilkolod, állandóan lemeríted teljesen, illetve keveset töltesz vissza, annál hamarabb pusztulgat le. Nagyjából :slightly_smiling_face:

Komoly hirtelen kár normális modban nem éri, hamarabb kikapcsolnak.

1 kedvelés

Köszi :blush: legalább 10

1 kedvelés

Ennek én is örülök, voltak pillanatok, mikor kezdtem magam szarul érezni​:pensive:
Akkut merítheted tiltásig, a swag cc.3.3V-nál kapcsol le, marad benne tartalék bőven. Akkukezelésben ált. 30-35%-ig komótosan meríti, ott viszont rohamosan elindul lefele.
Na ott cserélheted.

4 kedvelés

Jaj nehogy te érezd magad szarul mert életem legelső rta tankját nem elsőre építettem tökéletesre… :hugs:
Annyiszor próbáltam leírni hogy a hiba valószínűleg az én képességeimben van :sweat_smile:
Meg olvastam hogy mások dicsérik szóval sejtettem hogy nem ez a max teljesítmény amire képes…
Sztem 20% lesz a határ, nem akarom kinyírni szegényeket .

1 kedvelés

Hát…megvolt a mélyvíz elsőre. Innentől már olyan rossz nem lehet​:slightly_smiling_face:

Nyugi, ez nem képességi hiba, vagy ha igen, kezet foghatunk. Nekem a brünci vette el a tekerés szüzességem. Volt hogy már sírtam-tomboltam volna mert 8. Alkalmommal is beégett :sweat_smile:
Már jóban vagyunk, de nem volt egyszerű, na :blush:

Hát igen… azon akadtam ki kicsit hogy sorra kóstoltam az újonnan érlelt aromáimat és 2 volt finom, a többi meg olyan közepesen szr.
Ennek örömére gyorsan rendeltem drágábbakat is :joy:
A dohányos longfilleknek is kell az egy hónap?

Sajnos igen :unamused:

Akkor minek longfill a neve? :roll_eyes::woman_facepalming::sweat_smile:

1 kedvelés

Mer hosszú :rofl:
Elvileg azt írják pár nap, de nálam a 4 hét szokott kelleni.

Az “utánzatoknak” minimum 1-2 hét.
A valódi kivonatosoknak 4-6-8 hét, mire kiteljesednek.
Ha sokat rázod, 30 fok környékén tartod néha, rövidül az idő némileg.

Ez igaz. Nálam a szárítógép rázogatja-melegíti a mosós napokon :smile:

Kivonatos :see_no_evil:

Tesztelni vettem, la tabaccheria black cavendish

1 kedvelés

Műből pedig jött két discovery, az old captain és a parliament