Összeöntöttem benne az összes solub desszert aromát mert külön mind szr volt és most meglepő módon mogyoró íze van. Egész jó
ss 28ga-ból mit tekertél bele?
Ah oké, 0.8 Ohm látom…az jó is.
Menni fog ez, ügyes vagy
A levegőállítás nem is fog működni, az eredetieken se egyébként. Mondjuk értelme/létjogosultsága sincs igazán, az air pinnel szabályozható tankoknál pont ez a legnagyobb előnyük: egyszer kell kitalálnod, hogy melyik a neked optimális, és onnantól többet nem kell hozzányúlnod és az mindig ugyan olyan is lesz. Hagyd nyitva teljesen, játssz a betétekkel
Szétszedni úgy tudod a legegyszerűbben maszatolás nélkül, hogy leveszed modról- top capnál fogva kicsit megnyitod a decket, majd top cap visszazár és fejjel lefele szétteket( bár úgy nézem, ez tapasztalati úton kezd kialakulni )
Igen pont az volt a célom hogy nyitva hagyjam teljesen de a deck csavarásakor elzáródott teljesen és ott fixálta magát
Ne is mondd, azon kaptam magam hogy a tisvapo-n nézem a tankok értékeléseit…
Akkor kezdem is
https://www.tisvapo.it/prodotto/skyline-r-rta-clone/
Egy másik, ha nem kell olyan gyorsan
https://www.3fvape.com/new-arrivals/48542-sxk-skyline-r-skyline-r-style-rta-rebuildable-tank-vape-atomizer-w-mtl-20mm-airdisk-silver-32ml-22mm-diameter.html#.Y8OuWre6oVE
Csakis a ti kedvetekért
Egy új, csodálatos függőség kialakulásànak lehetünk szemtanúi(engem később ne szídjatok ám, hogy sokba kerül, itt többen is előre szóltunk…)
Itt már sokunknál nem a pénzről szól ez az egész. Hanem sokkal inkább az élményről…
Hát na… Nem iszom el,nem költök ku#&@kra, nem is bagózok(már). Valami hülyeségre nekem is el kell verni a fizumat. Különben mi a francnak menjek jövő héten is melózni? És igen, ez már régóta az élményről szól. Elcsúszott a hobbi irányába. Ésszel kezelve ez egyáltalán nem baj. Ilyen is kell.
Szerk.
Szép az Arbiter. Új ?
Azért gondolom jó érzés az is, hogy jelenesetben 25€-ért megkaptad azt a vape élményt aminél jobbat pl egy 150€-os Kayfun sem ad (anyagminőségtől eltekintve)
Az is igaz, hogy a végén úgyis elköltődik valahogy az összes vépelésre szánt pénz
Most még olcsóbb épp győzködöm magam, hogy nem kell nekem ennyi kütyü
Én is azt teszem most
Neked már mindegy, Rékának még lehet esélye.
sváb vagyok, szóval van még némi esélyem
Még csak 1 napos…
Otthon hever a szekrényben a 90 jurós taifun gx-em…kellene bele nagyon szűk afc szett, de sztem az felejtős buli lesz. .
Szerk. Lehet h menesztem néhány kazánomat, mert már kezd túl sok lenni… köztük a taifun-t is…