A maradék 0,5 meg a pico plust. De azt is csak azért mert tisvapo-n csak olyan volt. De megszállt a nyugalom mikor volt rózsaszín.
amúgy nekem is fekete szettem volt. Sémát vélek itt felfedezni ![]()
Na, és bevált ízben, gőzbe, th-ban az új szett?..remélem nagyon
Ha tőlem kérdezed, akkor be bizony. Igazából nem hittem hogy ekkora szerelem lesz a legolócsóbb mod, egy klón tankkal, és mégis. Nem tudom hogy a kezdők fellángolása-e, mindenesetre szép kezdet. Az ízek teltebbek, a gőz szerintem 2x annyi - bár ez lehet a huzalválasztás eredménye is, a torokhatás nem karcos, de érzem, kellemesen. Teljesen rendben van ![]()
milyen tankod van? @Vivien93
Neki by-ka 7 vagy 8 klónt ajánlottunk…emlékeim szerint
Igen így van, by-ka v8 klón lett az első és eddig egyetlen delikvens. Decemberben érkezett meg, az ünnepi pihenőm alatt intenzíven ismerkedtünk, és nagyon megszerettem. Szintén ajánlom én is ![]()
Na akkor én már nem férek be sehová ![]()
Ezt nem tudhatjuk, mutasd, mid van. ![]()
Sok vackom volt már, de most egy voopoo argus 40w-osom van, igaz az is rainbow színben. Bár a héra rózsaszínben már apumnál(ő a postafelelős) pihen, amire egy dvarw mtl fl rta clon megy. Szóval azért a színt nem tagadtam meg ![]()
Igen, tényleg kiestél, sorry. ![]()
Bár a héra most nagyon megy.
Csajosban nem féltégla méretben azért igen sovány a választék, ha nem pod, vagy podmod a vágya az ember lányának ![]()
Meg ha van is a világ végéről kell levadászni, sajnos én is a piciket szeretem.
Ugyehogyugye! Nem véletlenül kardoskodok én mellette! ![]()
![]()
Viszont vannak vékony csajos pod mod-ok, gondolom cserélhető akkuval is
…azok 510es átalakítóval használhatók
Lehet én nem nagyon találtam, inkább csak beépített aksist, bár ez szerintem pont az a kategória ami éppen nő.
Merre van az a világvége? Csak hogy képben legyek…hol vadászhatom le a következő áldozatom. ![]()
Hát Vivien, te akartad, megkapod. ![]()
https://www.2fdeal.com/5avape-artchanic-arti-style-60w-tc-vw-18650-box-mod-white_p17213.html
Jaaaj de jó! Köszönöm
Gondolom szállítanak Magyarországra különben nem linkelted volna be
és akkor most kezdődik előről minden ![]()
![]()
![]()
Előtte írj rájuk, hogy tényleg van-e készleten, én már szívtam meg náluk, hogy ja bocs, mégsincs.
Utána szóljál és pattintuk bele egy dicodes bf60-at és megismerheted a highend érzést. ![]()