A maradék 0,5 meg a pico plust. De azt is csak azért mert tisvapo-n csak olyan volt. De megszállt a nyugalom mikor volt rózsaszín. amúgy nekem is fekete szettem volt. Sémát vélek itt felfedezni
Na, és bevált ízben, gőzbe, th-ban az új szett?..remélem nagyon
Ha tőlem kérdezed, akkor be bizony. Igazából nem hittem hogy ekkora szerelem lesz a legolócsóbb mod, egy klón tankkal, és mégis. Nem tudom hogy a kezdők fellángolása-e, mindenesetre szép kezdet. Az ízek teltebbek, a gőz szerintem 2x annyi - bár ez lehet a huzalválasztás eredménye is, a torokhatás nem karcos, de érzem, kellemesen. Teljesen rendben van
milyen tankod van? @Vivien93
Neki by-ka 7 vagy 8 klónt ajánlottunk…emlékeim szerint
Igen így van, by-ka v8 klón lett az első és eddig egyetlen delikvens. Decemberben érkezett meg, az ünnepi pihenőm alatt intenzíven ismerkedtünk, és nagyon megszerettem. Szintén ajánlom én is
Na akkor én már nem férek be sehová
Ezt nem tudhatjuk, mutasd, mid van.
Sok vackom volt már, de most egy voopoo argus 40w-osom van, igaz az is rainbow színben. Bár a héra rózsaszínben már apumnál(ő a postafelelős) pihen, amire egy dvarw mtl fl rta clon megy. Szóval azért a színt nem tagadtam meg
Igen, tényleg kiestél, sorry.
Bár a héra most nagyon megy.
Csajosban nem féltégla méretben azért igen sovány a választék, ha nem pod, vagy podmod a vágya az ember lányának
Meg ha van is a világ végéről kell levadászni, sajnos én is a piciket szeretem.
Ugyehogyugye! Nem véletlenül kardoskodok én mellette!
Viszont vannak vékony csajos pod mod-ok, gondolom cserélhető akkuval is …azok 510es átalakítóval használhatók
Lehet én nem nagyon találtam, inkább csak beépített aksist, bár ez szerintem pont az a kategória ami éppen nő.
Merre van az a világvége? Csak hogy képben legyek…hol vadászhatom le a következő áldozatom.
Hát Vivien, te akartad, megkapod.
Jaaaj de jó! Köszönöm Gondolom szállítanak Magyarországra különben nem linkelted volna be és akkor most kezdődik előről minden
Előtte írj rájuk, hogy tényleg van-e készleten, én már szívtam meg náluk, hogy ja bocs, mégsincs.
Utána szóljál és pattintuk bele egy dicodes bf60-at és megismerheted a highend érzést.