Első (majd később a második 😁)mtl rta

Neked van is? Vagy ott a határon túl tudsz beszerezni? (És ha igen mennyiért?)

Hát innen vagy én megyek át a shopba vagy megrendeled . Akicós 10% kód First10
https://firstvape.eu/hu/termekek/elfbar-vape-kit-fb1000-pod-blue-red

Amikor próbaltam hmmmm á úgy sem tud semmit címmel . De meglepően jó hozzá az ízt és jó gőz menyiséget ad az összes porlasztó mesh-es :grin: így hiba helye nincs .

1 kedvelés

Köszi, bepróbálkozok nála hátha ez megtetszik neki.

ZQ TRIO RTA … ez is lehet opció, bár szokni kell a vattázást ahogy olvasom.
ZQ Trio RTA Tank - ZQ Vapor

Nekem volt.Jó ízű kis tank,viszont eléggé kényes a vattázásra.Ha nem találold el,akkor hajlamos könnyezni.Én csak MTL-re használtam,de levegőt azt lehet adni neki bőven,szóval szűk DL-re is használható szerintem.

1 kedvelés

Na, akkor annyira nem egy pöc-röff tank kezdő rta használóknak. Kár mert tetszetős darab amúgy.

Azért ha már ráéreztél a vattázásra,akkor nincs vele gond.Amúgy meg az ezerféle képen variálható levegőzés miatt nagyon jó ízeket lehet kihozni belőle.

Elhiszem, de most Annának ajánlunk olyan tankot amelyik egyszerűen építhető kezdőként. Persze ő dönt mit vállal be, mennyi az önbizalma. Végsősoron egyik tank sem folyhat ami jól van vattázva és nem hibás tervezés vagy selejt gyártású…ahogy ispy is írta.

Igazából én is kezdő voltam mikor megvettem.Persze van ennél pár egyszerűbb tank,az biztos.

2 kedvelés

Sziasztok
Itt a végső fejlemény: @Gumikacsa használt swag 2-jét veszem meg a brsk v2 klónnal, mert így nagyon olcsón kapok egy gyakorló készletet.
Tudom hogy lentebbi szint mint amit néztünk de 14 ezerért ajándék a két elemmel együtt :slightly_smiling_face:
Tanulni jó lesz, és addig spórolok egy komolyabb szettre ha hosszútávon is megmarad a vonzalmam az építősök iránt (spoiler: 100% hogy így lesz :grin:)
Mindenkinek nagyon köszönöm hogy mellettem álltak a válogatás nehéz napjaiban. Nem mondom hogy ezután egyszerűbb eset leszek mert ha minden jól megy nemsokára jönnek az építős kérdések :heart_eyes:
@edinka1203 a rendelés az ingyen szállítással még mindig áll, mert a te mododdal ha én megveszem a kiegészítőket és egy csomó aromát akkor meglesz a 100€.

1 kedvelés

Szerintem Swag2 jó, én is használom 2naponta (amíg töltődnek a Dovpo Riva akkui). Brsk v2 klónt pedig majd te megmondod milyen :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Berserker v2.

1 kedvelés

a tulajdonságaira gondoltam :smirk:

Nekem is klón van. Egyáltalán nem kényes tank, könnyű építeni, vattázni és nagyon jó ízeket is ad…
Szerk. És nem folyik meg. Mert ez volt, ha jol emlékszem, az egyik fő kikötés…:grin:

2 kedvelés

@Raspberryprincess Az én ezüst swag2-m 2hónap után kopott…bár úgy fest a tied nem hajlamos rá, de ha mégis elkezd akkor egy pár eur-os, pl fekete sillicone case aliról jól jöhet. (just in case​:slightly_smiling_face:)

1 kedvelés

Sajnos telefonról nem tudtam a képeket is kijelolni. Ha Trio akkor erre azért pillants rá vásárlás előtt.

Köszi. Nem trio hanem berserker v2 klón. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ja bocsi nem láttam h másnak szólt :sweat_smile:

Közben tovább olvastam. :sweat_smile:

1 kedvelés