Első (majd később a második 😁)mtl rta

Aha értem, írok majd nekik ha úgy alakul.
Jajjj csak most így gyorsan megnéztem mi a szöszt írtál. Sztem ilyen gyorsan azért nem nem veszem még a kanyarokat :joy: mondjuk páromnak szétesett multkor az akksis modja, aztán össze tudtam úgy imádkozni hogy egy esést még kibírjon, de azért ezzel nem vágnék fel :laughing:

ez is elég csajos, vékony, jó áron most
https://www.kumulusvape.fr/mod-box-electronique/15441-box-gen-80s-vaporesso.html

ezt én is néztem, de akkor szinte mindenhol hiánycikk volt a szín, ha csak mod-ot akartál, vagy dupla áron adták és a héra már megjött :slight_smile: De mint tudjuk, soha ne mond, hogy soha :wink:

akkor kell olcsón venni mikor kapható :smirk:

Megérkezett az összes csomagom, a rendelések, az itteni vétel és az ajándékok is.
Ebben a pillanatban bontom ki őket.
Köszönöm szépen @megyko és @Ispy ajándékcsomagjait, hála nektek nem kell mindenből egy teljes dobozzal vennem hogy kiderüljön tetszik-e. :heart:
Köszönöm @Gumikacsa -nak is a használt szettet amit utalás után rögtön becsületesen el is küldött, egy-két ajándék aprósággal együtt.
Hála nektek, meg mindenkinek aki itt segített, nekiláthatok életem első építésének.

10 kedvelés

7 kedvelés

@Gumikacsa ez olyan mintha új lenne, se kopás se kosz se karcolások. Ennyiért ajándék volt :hugs:

4 kedvelés

Ó, imádom amikor befutnak a csomagok, éljen az after karácsony. :grin:

3 kedvelés

Meg a mogyis csoki :rofl:
Ice Age Spinning GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

2 kedvelés

Igen, igen, kéne a szlovákoktól valamit rendelni, csak elbactam a lóvét billencsre és sajnos ez egy hosszabb elmebaj lesz, úgy érzem. :sweat_smile:

2 kedvelés

Már csak össze kell tudni szerelni :sweat_smile:
Ez kisebb mint gondoltam, és kicsit tanácstalanul ülök fölötte.
Van kanthal A és D, ss, ni80, clapton ni80, és fused clapton ni80.
Plusz japanese organic, cotton clouds, clouds 9, titanium fiber és super sorb vatta.
Ki mivel kezdené ami a leginkább kezdőbarát?

Kanthal a1 5 menet meg a lábak, super sorbból én egy picit le szoktam venni és úgy bele a 2.5-es magba, 14 watton hajtva, kábé.

2 kedvelés

A két clapton egyforma, én nem írtam oda azt, hogy “fused”. Csak az egyik kész tekerés, a másikat meg kell tekerned. :slight_smile:

Tessék ez a HL2 billencs mellé kaptál volna BlackMeas-s pajszert is :sweat_smile::joy::rofl:
image

Amelyikkel szeretnéd,de ka 1 ,sorb az kezdőbarátibb mint a Clapton és a MUJI :smiling_face:

3 kedvelés

Itt nagyon alap gondok vannak, az akku melyik fele megy lefelé? :sweat_smile:
Röhögni ér de ezen nincs + meg - mint az elemeken.

PLusz

4 kedvelés

Minusz

2 kedvelés

Oké benne van köszi

A ház a széles, sima talp a negatív itt is. A kisebb átmérőjű, azon a végén kis szűkülettel a henger a +. A készülékeknél meg általában a kupak a negatív.

1 kedvelés