Aha értem, írok majd nekik ha úgy alakul.
Jajjj csak most így gyorsan megnéztem mi a szöszt írtál. Sztem ilyen gyorsan azért nem nem veszem még a kanyarokat mondjuk páromnak szétesett multkor az akksis modja, aztán össze tudtam úgy imádkozni hogy egy esést még kibírjon, de azért ezzel nem vágnék fel
ez is elég csajos, vékony, jó áron most
https://www.kumulusvape.fr/mod-box-electronique/15441-box-gen-80s-vaporesso.html
ezt én is néztem, de akkor szinte mindenhol hiánycikk volt a szín, ha csak mod-ot akartál, vagy dupla áron adták és a héra már megjött De mint tudjuk, soha ne mond, hogy soha
akkor kell olcsón venni mikor kapható
Megérkezett az összes csomagom, a rendelések, az itteni vétel és az ajándékok is.
Ebben a pillanatban bontom ki őket.
Köszönöm szépen @megyko és @Ispy ajándékcsomagjait, hála nektek nem kell mindenből egy teljes dobozzal vennem hogy kiderüljön tetszik-e.
Köszönöm @Gumikacsa -nak is a használt szettet amit utalás után rögtön becsületesen el is küldött, egy-két ajándék aprósággal együtt.
Hála nektek, meg mindenkinek aki itt segített, nekiláthatok életem első építésének.
@Gumikacsa ez olyan mintha új lenne, se kopás se kosz se karcolások. Ennyiért ajándék volt
Ó, imádom amikor befutnak a csomagok, éljen az after karácsony.
Meg a mogyis csoki
Igen, igen, kéne a szlovákoktól valamit rendelni, csak elbactam a lóvét billencsre és sajnos ez egy hosszabb elmebaj lesz, úgy érzem.
Már csak össze kell tudni szerelni
Ez kisebb mint gondoltam, és kicsit tanácstalanul ülök fölötte.
Van kanthal A és D, ss, ni80, clapton ni80, és fused clapton ni80.
Plusz japanese organic, cotton clouds, clouds 9, titanium fiber és super sorb vatta.
Ki mivel kezdené ami a leginkább kezdőbarát?
Kanthal a1 5 menet meg a lábak, super sorbból én egy picit le szoktam venni és úgy bele a 2.5-es magba, 14 watton hajtva, kábé.
A két clapton egyforma, én nem írtam oda azt, hogy “fused”. Csak az egyik kész tekerés, a másikat meg kell tekerned.
Tessék ez a HL2 billencs mellé kaptál volna BlackMeas-s pajszert is
Amelyikkel szeretnéd,de ka 1 ,sorb az kezdőbarátibb mint a Clapton és a MUJI
Itt nagyon alap gondok vannak, az akku melyik fele megy lefelé?
Röhögni ér de ezen nincs + meg - mint az elemeken.
Oké benne van köszi
A ház a széles, sima talp a negatív itt is. A kisebb átmérőjű, azon a végén kis szűkülettel a henger a +. A készülékeknél meg általában a kupak a negatív.