Ezek a nők…
Na várjál…most próbálom 3 dimenzióban forgatni.
Most jó?
Mondjuk ehez szakállt kéne növesztenem
@Raspberryprincess vedd meg ami tetszik nyugodtan, úgyis lesz még pár darab.
Az elsőnél rájössz miért szereted, miért nem, aztán az alapján majd lassan kialakul mi is kell neked
V4-eimnél (3 db) soha nem volt, a V5-nél egyszer-egyszer egy nagyon lehelletnyi. De a v5-öm szerelése lazább, illetve lehet, hogy gumigyűrűi nem sikerültek olyan passzentosra. (Ez egyedi dolog, nem reprezentálja…)
Nem azért, de ha még valaki talál v4-et, szerintem vegye meg, ha szimpatizál vele, mert már ritka…
(Most szólok, hogy az összes nem beválós, csalódásos V4-et átveszem a tulajától, ha nem szereti meg!)
@Raspberryprincess Visszaolvastam és emiatt a hsz-ed alapján IS az expo v4-et ajánlottam/tuk…a több levegő több gőzt fejleszt. Ha mégis több gőz kell akkor a v5 vagy bármi levegősebb lesz a jobb. Persze, hogy kinek mi a sok vagy kevés az is bazira szubjektív.
Hatalmas mondat télen jobb a vg többlet
Én sem szeretem Fehér Tamást de Ursa Nano Pró jó!
Mint ahogy van aki Kayfunra is azt mondja hogy nem jó.,
csak tudni kell használni. Nincs kedvem leírni még egyszer ezért másolom:
Az enyém, Ursa Nano Pro. Dec 5én kaptam kézhez.
Üres Cartridge +1 ohmos coil, 12es Nic
50/50-es Red Astaire kb. 100ml, a puff
számláló 6089 hogy hányszor fordult körbe
nem tudom egyszer biztos(9999).
Még mindig szívható de ahogy a flaskából
kifogy a 200ml (a nejemmel együtt szívjuk) szerintem hétvégén,
akkor cserélek. Viszont én csak gyümis-hűsítőst szívok a későbbiekben is belőle.
(azóta sem cseréltem mert még van liqvid)
Azt hiszem @Elek_Segits kollegának is van. hátha hozzá szól.
Tisztelettel
nem azzal van a gond, hogy az Ursa Nano Pro jó-e (mert jó)…hanem azzal, hogy FT-nek minden jó amiért pénzt kap és amúgy pedig szakszerűtlen.
Fogalmazzunk úgy, hogy kenguru zsebe van
Ezzel egyet értünk!
Viszont én már előtte megvettem, nem miatta
És én sem elsőszámúnak , ha nem rohangálósnak
Tisztelettel
Nekem is ursa nano van, az édes dohányos is finom vele. Én azt használom dohányos podnak
Igaz, kinek mi a rengeteg gőz
Nekem az ha a látási viszonyokat is rontja már.
Ezt mondom, nem is értem.
Tisztelettel
Nem tudom írtam-e már de annyira aranyosak vagytok és türelmesek, köszi
A V4 top cap-je ha jól rémlik menetes és levehető, nálam annál sem rémlik, hogy előfordult volna. A Kayfun X hajaz a V5 töltésére, ott viszont bepótolta a dolog magát, többször is mint, ahogy az idegrendszerem lépést tudott vele tartani.
Akkor zavart a sok gőz amikor barátnőmmel csajos estén a kis szobában mindketten nagyobb levegős beállítással toltuk, és mivel édes lötyit vittem alacsony niccel ezért eléggé sokáig gőzöltünk.
Próbálom átszoktatni, de egyenlőre magának csak cigit vesz.
Az enyémeket persze szívja ha viszem, meg bejön neki az íze is de mégse.
Meglepibe tudom ajánlani az Bf 1000 podot dl és mtl egyaránt . Nem kell alítgatni gombos és vakum kapcsolós is . 1000mah C csatlakozó . Gyartó pluszba ad hozzá egy láncot és elég széles a porlasztó paletta is
Ezek mekkorák? Jól néznek ki…
Hú nem méregettem . Pici 5,5-6-cm magas 3,5 -4cm atmérő kb de az én kezemben napon apró