Első (majd később a második 😁)mtl rta

Nehogy félreérts​:hugs:csak nem mindenkinek jó az a kazán pl nekem nem volt jó,lehet én vagyok az egyedüli kivétel​:joy::joy::joy:

én még soha semmi nedvességet nem tapasztaltam felső levegőzésnél. Ja de, de akkor @Zoli76 100pg-s liquidje cseszett ki velem, brrrrr :joy:

1 kedvelés

V5nél ezt én is megtudom erősíteni!

1 kedvelés

És ott a lényeg. Lehet 100-ból 99 embernek hibátlan az adott cucc. Nálad meg landol a MEO-s pisiszüneten volt tank. Ez sajna ilyen!

Szerencsés ember vagy, vagy másképp vapelünk.

Így van, ezt az útat mindenkinek végig kell copnia egyedül. Ha nem jön be, apróra vele, jöhet a kövi. Gazdagok a fiókba is rakhatják.

1 kedvelés

És még az is előfordulhat, hogy ha utolsó elérhető darabot veszi meg valaki az EUban az azért volt még készleten mert valamiért más visszaküldte. Így lett szintén @Zoli76 nak végre egy megfelelően th-s Ammit tankja :smiley:

Valahol lutri minden…de ha van amiben a neten kommentelők többsége egyetért akkor azt választjuk. Eleve “MTL KILLER” szlogennel adták ki a V4-et és a többség írásban ezt igazolja. Én Zoli76 és Kinga véleményét, tapasztalatát elfogadom és ha most vennem kéne MTL tankot biztos megvenném a V4et…és egy pioneer v1.5-öt :slight_smile:

1 kedvelés

Nekem ilyen a V5-nél még nem volt, de bármelyik másiknál igen.

Na muti a fiókod… :slightly_smiling_face:

Nézegetni kell őket képeken leírásokat elolvasni, tekerős vattázós videókat megnézni. Amikor már valamennyire képben vagy, újra megnézed a kínálatot,mi az, ami még nincs kifogyva, vagy árulja valaki esetleg használtan? Azután újra megnézed a Gőzlérparasztot, mit csinál vele? Ha ezek után valami megtetszik, akkor azt vedd meg. Én így csináltam. Jől mondom? Számít az is, hogy valaminek mennyire szűk a levegőzése, nem tudom, mi az elvárás. Folyás: Én már azt is kifolyattam, amit egyébként nem lehet. User error: Ahelyett, hogy letekertem volna a modról, széttekertem. Nem figyeltem oda, mit csinálok.

Mondom gazdagok…én csóró vagyok. :sweat_smile:

1 kedvelés

elsőnek azt kell venni amire van pénz vagy szebben mondom ami tetszik

1 kedvelés

Rendben Dany… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Csóry addig mondja, míg elhiszem neki :joy:

Jaja, most azért mert vettem egy dani…kettőt…hármat…de nem is ez a lényeg, most nem rólam van szó. :sweat_smile:

+1voks. :smiley::grin:

Kimalac is rá@ot addig kiabálta a farkast…

10 köszönöm!

2 Chainz Pockets GIF by MOST EXPENSIVEST

Egyébként jogos, minden csak nézőpont kérdése! :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Jó, jó…mindenki elhiszi hogy csóró vagy…szegény 3Danos mester​:rofl: