Nehogy félreértscsak nem mindenkinek jó az a kazán pl nekem nem volt jó,lehet én vagyok az egyedüli kivétel
én még soha semmi nedvességet nem tapasztaltam felső levegőzésnél. Ja de, de akkor @Zoli76 100pg-s liquidje cseszett ki velem, brrrrr
V5nél ezt én is megtudom erősíteni!
És ott a lényeg. Lehet 100-ból 99 embernek hibátlan az adott cucc. Nálad meg landol a MEO-s pisiszüneten volt tank. Ez sajna ilyen!
Szerencsés ember vagy, vagy másképp vapelünk.
Így van, ezt az útat mindenkinek végig kell copnia egyedül. Ha nem jön be, apróra vele, jöhet a kövi. Gazdagok a fiókba is rakhatják.
És még az is előfordulhat, hogy ha utolsó elérhető darabot veszi meg valaki az EUban az azért volt még készleten mert valamiért más visszaküldte. Így lett szintén @Zoli76 nak végre egy megfelelően th-s Ammit tankja
Valahol lutri minden…de ha van amiben a neten kommentelők többsége egyetért akkor azt választjuk. Eleve “MTL KILLER” szlogennel adták ki a V4-et és a többség írásban ezt igazolja. Én Zoli76 és Kinga véleményét, tapasztalatát elfogadom és ha most vennem kéne MTL tankot biztos megvenném a V4et…és egy pioneer v1.5-öt
Nekem ilyen a V5-nél még nem volt, de bármelyik másiknál igen.
Na muti a fiókod…
Nézegetni kell őket képeken leírásokat elolvasni, tekerős vattázós videókat megnézni. Amikor már valamennyire képben vagy, újra megnézed a kínálatot,mi az, ami még nincs kifogyva, vagy árulja valaki esetleg használtan? Azután újra megnézed a Gőzlérparasztot, mit csinál vele? Ha ezek után valami megtetszik, akkor azt vedd meg. Én így csináltam. Jől mondom? Számít az is, hogy valaminek mennyire szűk a levegőzése, nem tudom, mi az elvárás. Folyás: Én már azt is kifolyattam, amit egyébként nem lehet. User error: Ahelyett, hogy letekertem volna a modról, széttekertem. Nem figyeltem oda, mit csinálok.
Mondom gazdagok…én csóró vagyok.
elsőnek azt kell venni amire van pénz vagy szebben mondom ami tetszik
Rendben Dany…
Csóry addig mondja, míg elhiszem neki
Jaja, most azért mert vettem egy dani…kettőt…hármat…de nem is ez a lényeg, most nem rólam van szó.
+1voks.
Kimalac is rá@ot addig kiabálta a farkast…
10 köszönöm!
Egyébként jogos, minden csak nézőpont kérdése!
Jó, jó…mindenki elhiszi hogy csóró vagy…szegény 3Danos mester