Első (majd később a második 😁)mtl rta

Szerintem ez nem az a kategória ami teljesen légmentesen zárna. Sőt pár jóval magasabban pozicionált tankok sem teljesítik ezt az elvárást! De ez mért fontos számodra?

Igaziból a lényeg az hogy 45 € alatt nem találtam más tankot ami felső levegőzős, liquid controlos és jó ízeket ad. :woman_shrugging:

1 kedvelés

Nem fontos csak hibaként volt felsorolva egy kritikában amit olvastam.

1 kedvelés

És miért kell felső levegőzés?

2 kedvelés

A kérdés jó.

1 kedvelés

Igen majdhogynem csak ez van ebben a kategóriában ami az elvárásokat teljesíti. Azért maradjunk csak annyiban, hogy liquid control és felső levegőzésű.

Mert szerintetek nem fontos a felső levegőzés?
Én egy dologtól akadok ki nagyon, és az a folyás :grinning:
Biztosra szeretnék menni amennyire a keret engedi.

1 kedvelés

Nem. 10 nem.

Biztos az nincs viszont kezedben a megoldás kulcsa jól kell vattázni ennyi.

1 kedvelés

ha lékontrollos akkor mindegy…már ha mindig csavargatod mikor szükséges
Egy női táskában bármi megtörténhet :slight_smile:

És ebből hogy tekersz 5 karikát h legyen meg az 1 ohm…?:rofl:

5 tankom van, még egyik sem folyt meg soha…ha nem egy rakat szar a konstrukció nem fog folyni, ha meg az, akkor mindegy mit csinálsz.

Ettől még persze jó lehet az expro, végre talált valamit, amit tetszik neki. :sweat_smile:

2 kedvelés

Eléggé átrágod magad ezen a kazán választáson ami jó ! Viszont nem biztos hogy neked meg fog felelni az ami másnak :smiling_face:gondolok itt vattázásra,mert mindenki másképp csinálja​:grin:

2 kedvelés

Csíkokra vágom fonom majd elő melegítet sütőben 220 fokon meg sütöm . Csak a kantál végett jött mert jobb az íze mint a ni nek

2 helyen nálam MINDIG összefosta magát egy tank (kivéve a felsőlevegőzésűek) Magas hegyeken és repülőn. Női táskám nem volt, nem is lesz :slight_smile:

Hát igaziból már rég meg lenne rendelve és nem untatnék vele itt mindenkit csak ugye a hónap vége közbeszólt.

2 kedvelés

Pedig ki kéne próbálni, biztos jól állna… :sweat_smile::joy:

1 kedvelés

V9 jött velem repülni, leves elzár, nincs folyás…magas hegyre nem járok, csak mély gödrökbe. :joy:

1 kedvelés

Sajna a felső levegőzésnek épp az a hátrány ami az előnye. Nekem olyan nem volt hogy felső levegőzésű tanknál a levegőállítón keresztül ne jelent volna meg liquid. Hívhatjuk kondenznek is! :smiley: De ott van sajna! Táskába nem hordtam, de a tenyerem felöntésnél mindíg gányás volt!

Nem untatsz vele senkit! Jó, hogy utána jársz, átgondolod. Zolika csak azt akarta mondani, hogy bármennyire utána jársz és mások pozitív véleménnyel vannak róla, sajnos neked nem biztos, hogy be fog válni :slightly_smiling_face:

6 kedvelés