Első (majd később a második 😁)mtl rta

Köszönöm, de tényleg csak ha van fölösleges.
Kanthalt biztos veszek, ss-ből viszont csak 28ga-t találtam.
A claptonra azt írták a kisebb tankokba annyira nem passzol. Az expromizer v4 annyira nem kicsi h ez gond legyen, ugye?
Meg azt hogyan tekerik bele hogy ne legyen extrém magas az ellenállás olyan sokszoros huzallal?

Na: 28as kanthal a1, 28as kanthal d, 28as ss316l, cotton clouds, super sorb, titanium fiber és clouds 9. Ezekből tudok küldeni.

Damflion with Queen jobb igaz vegyes de bőven kiérezni belőle a dinnyét. De melyik az a hajjjjpolt márka na annak a dinyéje 2 hónap után verhetetlen

1 kedvelés

ss-ből tökéletes a 28ga.

Mivel @Ispy felsorolta egy komplett vape bolt kínálatát, én tudok küldeni 28-as és 30-as Ni80-ast, és 30x2+38-as claptont. Sajnos ez is nikkel.

Akkor én ne is rendeljek huzalt első körben?
Titanium fiber vattát veszek, arra mindenki azt írta hogy jó.

Ne vegyél semmit, itt hever egy zacsi titanium fiber, jut belőle neked is…

Akkor csináljuk úgy hogy ami van fölöslegben azt küldtök, én meg fizetem a postát.
Majd írtok privát hogy mennyit hova utaljak, rendben?

Nem nagyon szoktam postán feladni dolgokat, de szerintem ilyen kis összeget nem is lehet utalni.

És akkor megígérem hogy megcsinálom a Nagy Huzaltesztet, félretéve a nikkeles aggodalmakat.
Mások még fizetnek is érte hogy teszteljék őket allergiásak-e, nekem meg ingyen adtok huzalt. Igazán nincs okom panaszra…:joy:

A magyar postát ismerve nem biztos hogy kis összeg lesz…
Sztem 1000 felett már lehet utalni.

Max ami nem jön be azt te is felkínálod ajándékként…szokott ilyen is történni mifelénk :slight_smile: jó csapat ez.

1 kedvelés

De az én “csomagom” befér egy borítékba, mely nem haladhatja meg a 2,5 cm-es vastagságot. Az valami 250 Ft vagy mennyi.

Jaa azt nem tudtam h ilyen olcsó :sweat_smile:
Csak rendes csomagokat adtam eddig fel.

Többe kerülne az utalás, mint maga a posta…

Olyan nagyon kedves tőletek hogy felajánljátok :heart:
Köszönöm.

Ismerős a Kan - D :grinning:

Anna, azt pl én rendeltem, de rájöttem még teszt előtt, hogy nekem nem oké a 4menetes tekerés (ki sem próbáltam) így ispy bontatlanul átvette…Remélem nálad nagyobb sikere lesz. Vannak itt akik állítják, hogy nekik ez a legjobb…és mi el is hisszük nekik :slightly_smiling_face:

Elvből nem ok vagy az íze kevés?

Ahogy mi is az aroma nélküli gőzölést :wink:

Megjött a csomagom !!!
Itt vannak az aromák :heart_eyes::champagne:
Remélem több szerencsém lesz mint a legutóbbival…:joy:

2 kedvelés