Ipsétől
kaptam ( @ispy ) kantal háló kivallóbb ízt hoz mint a ni mesh ![]()
De a clapton nem sima szálhuzal mint a másik kettő..persze attól még összehasonlíthatjuk őket ![]()
Tőlem? Mikor? ![]()
Már megint ez a rohanás… még meg sincs rendelve a cucc ![]()
Karacsonnnnnny elött ![]()
Ja, tényleg, volt valami…bocs de itt akkorra pörgés van állandóan. ![]()
Én már most zaklatnálak titeket a többé-kevésbé sikeres tekeréseimmel de sajnos még nemhogy a rendelés de a szállítás is hátra van![]()
![]()
Na mind1, fontold meg az ajánlatom…de gyorsan mert rámrohad már a sok vatta. ![]()
Nem sima szálhuzal. Amit linkeltél a 30x2+38-as, amiben össze van tekerve két 30 GA-s szálhuzal, ami körbe van tekerve egy 38-as huzallal.
Egyébként mindenféle fajta huzalt és vattát elfogadok ha van fölöslegben tesztre, köszönöm ha tényleg áll az ajánlat bárki részéről.
Francba! Azt hittem nem mozdulsz rá! ![]()
Egyébként szívesen küldök, tényleg. ![]()
Pedig azt hittem annak nincs lejárata.. de ha már a sónak meg az ásványvíznek is van akkor biztos a vatta is tönkremegy valahogy. Pl unalmában teker egyet és kokszosra szívja magát.
Na, most csomagolhatod a claptont. ![]()
Egy ideig el leszek
. DL ![]()
Ja már tudom, azt a vandyt én rendeltem, csak nem tudtam róla, aztán meg pislogtam, hogy ez meg mi a szar. ![]()
A kanthal is így lett megvéve annó. ![]()
Lol be voltál álva ? Te mondtad kérlyek valamit aroma, akku , egy3b csak ne legyen drága
ezt kértem ![]()
Ja meg a dinyés ohf a lányomnak
Dehogy van…csak olyan sok, hogy hiába építem újra a tankjaimat minden nap, nem fogy.
Meg nem is tekerem újra minden nap, ez is a baj.
Ja ez az! Akkor tényleg be vagyok állva. ![]()
A dinnyés ohf szerintem a legjobb dinnyés, amit valaha kóstoltam! Imádom.
Volt itt már pár tekercs, amit elajándékoztam, franc se tudja már követni mikor kinek ment mi. ![]()
De akkor szívesen. ![]()