Ipsétől kaptam ( @ispy ) kantal háló kivallóbb ízt hoz mint a ni mesh
De a clapton nem sima szálhuzal mint a másik kettő…persze attól még összehasonlíthatjuk őket
Tőlem? Mikor?
Már megint ez a rohanás… még meg sincs rendelve a cucc
Karacsonnnnnny elött
Ja, tényleg, volt valami…bocs de itt akkorra pörgés van állandóan.
Én már most zaklatnálak titeket a többé-kevésbé sikeres tekeréseimmel de sajnos még nemhogy a rendelés de a szállítás is hátra van
Na mind1, fontold meg az ajánlatom…de gyorsan mert rámrohad már a sok vatta.
Nem sima szálhuzal. Amit linkeltél a 30x2+38-as, amiben össze van tekerve két 30 GA-s szálhuzal, ami körbe van tekerve egy 38-as huzallal.
Egyébként mindenféle fajta huzalt és vattát elfogadok ha van fölöslegben tesztre, köszönöm ha tényleg áll az ajánlat bárki részéről.
Francba! Azt hittem nem mozdulsz rá!
Egyébként szívesen küldök, tényleg.
Pedig azt hittem annak nincs lejárata… de ha már a sónak meg az ásványvíznek is van akkor biztos a vatta is tönkremegy valahogy. Pl unalmában teker egyet és kokszosra szívja magát.
Na, most csomagolhatod a claptont.
Egy ideig el leszek . DL
Ja már tudom, azt a vandyt én rendeltem, csak nem tudtam róla, aztán meg pislogtam, hogy ez meg mi a szar.
A kanthal is így lett megvéve annó.
Lol be voltál álva ? Te mondtad kérlyek valamit aroma, akku , egy3b csak ne legyen drága ezt kértem
Ja meg a dinyés ohf a lányomnak
Dehogy van…csak olyan sok, hogy hiába építem újra a tankjaimat minden nap, nem fogy.
Meg nem is tekerem újra minden nap, ez is a baj.
Ja ez az! Akkor tényleg be vagyok állva.
A dinnyés ohf szerintem a legjobb dinnyés, amit valaha kóstoltam! Imádom.
Volt itt már pár tekercs, amit elajándékoztam, franc se tudja már követni mikor kinek ment mi.
De akkor szívesen.