Majd megtapasztalod, szerintem csalódni nem fogsz Persze lehet más tekerésekkel is kísérletezni…nem egy ökör ára a szálhuzal, clapton, stb. A legtöbben meg is tették és kikötöttek valamelyiknél. Az alapod meglesz hozzá…egy jó ízvisszaadású tank.
Kevesebb kell belőle, ízben nem érzek hatalmas különbséget. Könnyebb vele dolgozni, mert nem rugózik, mint az ss.
De @Zoli76 vagy @Vaperina_Kinga is biztos szívesen leírja miért azt használja ebben a tankban amit.
Köszi legalább 10 karakter
Az is egy szempont,hogy milyen levegőzéssel akarod majd használni a tankot.Minél szűkebben,annál nehezebben hűl vissza a tekerés.Ezért jobb,ha kevesebb karika elég.
Az a helyzet hogy két podom van, és teljesen más levegőzéssel szeretem őket.
A 0.6 ohm vaporesso gtx go 40nél legalább félig mindig nyitva van, az ursa nano 0.8-nál meg teljesen zárva.
Fogalmam sincs hogy az expromizer v4 házilag tekerve milyen lesz
Az hogy az ursánál el vagy zárva, csak egy dolog viszont akkor ott pl. nem használtad az 1 ohmost ugye? Mert ott maga a porlasztó is számít, az 1 ohmos pl “szűkebb” mint a 0,8-as.
Számomra 1,2-es lenne ideális de olyat nem lehet kapni shopban(hiába van fent a gyártó weblapján).
De én a Kayfunokban is a szűk MTLt szeretem.
Tisztelettel
Én a levegősebb mtl-t szeretem, de az se jó ha csak a nagyra nyitott levegőnyílások miatt nem forró a tank.
Hajlamos vagyok láncslukkolni, pl ha rövid cigiszünet és nagy stressz van.
Olyan kéne ami nem melegszik túl.
Majd kitapasztalod.Én a szűk MTL-t szeretem,amikor van egy olyan ellenálás szíváskor,mint a füstszűrős ciginek.Ehhez a 0.8-1 mm-es levegőzést szoktam használni.Én ezért kanthalozok.Ebből kell a legkevesebb,így még nem forrósodik a tank.
Egyenlőre egy 28 ga kanthal és egy 30 ga ss van a kosárban, kezdésnek jó lesz sztem.
Mondjuk számomra, már a 0,6 nem MTL.
De nem akarok vitát nyitni.
Tisztelettel
Ebben igazad van, az közvetlen tüdőre megy. Az olyan fél dl pod
Jó lesz, aztán majd jön a többi is…
Így is másfélszerese a kezdeti keretnek a kinézett cucc
hol találtál vape klub-on 30ga-s ss-t? Ami szerintem már amúgy túl vékonyka
Sehol de nem csak onnan rendelek
Jól olvasom, hogy kanthalról van szó? Én azért váltottam, mert valamiért SS-el tekerve a szűk levegőzésű tankok “szívták a fogamat”, fájtak. De mikor levegősebb mtl-t tekertem SS-el, akkor nem fájtak a fogaim, viszont mindkét esetben vérzett a fogínyem. Már raklapszám szedtem a fájdalomcsillapítókat. Plusz a migrénem is kiújult. Kanthalnak nem kell annyi levegő, ezért nem higulnak az ízek sem. A fogfájást és ínyvérzést mintha elvágták volna, plusz a fejem sem fáj annyira. Valami köze volt a migrénhez is, gondolom számít az is, hogy 7.5 évig szinte csak SS-t használtam. Amúgy is érzékeny vagyok a fémekre. Mára már csak az ezüstöt bírom elviselni magamon. De már ez is kérdőjel, mert néha viszket az ékszerek alatt. De nem akarom erre elvinni a témát, ha kell nyissunk új topikot az ékszeres dolognak. Összességében, nem kell annyi levegő ezért jobbak az ízek, az 1 ohm körüli érték nem nyúzza az akkut, nem forrósodik a tank. Na és persze amikor 8 éve először próbáltam a kanthált azóta sokkal másabb maga a huzal, már nem olyan lomha, nem ízetlen. Nem tudom mit csináltak a gyártók, de sokkal jobb lett. Én szívesen ajánlom bárkinek. Jó cucc.
Na, akkor dobd is ki a kosárkádból azt a cérnavékony ss-t Legalább valami végre csökkenti a pillanatnyi árat. Ha látsz ss316L ga28-at azt vedd majd meg kísérletezésre…eléggé hiánycikk lett sajna
Most mondjam azt, hogy jaj, ilyet még nem is láttunk?
Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy:
- nem a legdrágább a legjobb, de a legolcsóbb, biztos a legszarabb
- a tank és a mod nem fog füstté válni, most éppen befektetsz
- az elején magasabbak a költségek, mert mindent meg kell venni
- utána nem tudom miért magasabbak a költségek, ezt még én is nyomozom
- hajrá, nyomjad már, kíváncsi leszek mit mondasz