Küldesz linket légyszi? Hol vetted?
én ennek a magic shark cégnek a tokját vettem a swag2-re.
2020 High Quality Safe Cover Case Silicone Gel Rubber Shell For Geekvape Aegis Solo Kit Pouch For Aegis Solo|Phone Case & Covers| - AliExpress
nálam web-es felületen bejön (laptop-on)…próbálkozz
2020 High Quality Safe Cover Case Silicone Gel Rubber Shell For Geekvape Aegis Solo Kit Pouch For Aegis Solo|Phone Case & Covers| - AliExpress
Ha látod, hogy kopni kezd még akkor is rátehetsz ilyet … alatta már mindegy lesz milyen volt az eredeti színe, most veheted azt amelyik színű mod jobban tetszik
Most a termék nem található de ez sztem ráér. Egyenlőre a lényeg hogy hála nektek megvan a mod, megvan a tank és a vatta is.
A huzal hátra van még. A kérdés az lenne, hogy 0.8 ohm mtl-hez 28 vagy 30 ga kellene?
Nem szeretnék kb 6 tekerésnél többet, azt pedig nem tudom h az ex v4 tankba melyik átmérő a legjobb.
Néztem kanthalt és superfine mtl fused clapton ss316-ot a tc módhoz.
Melyik lenne a jobb?
ga 28-at használ a többség. Viszont ha 0.8 Ohm a cél akkor az ss316L huzal jobb választás mint a kanthal mert utóbbi csak 4 hurokból adja ki, ami kevés. Akik kanthalra esküdnek azok 1 Ohm-ra vagy felette tekernek…és jól teszik.
Miért jobb az 1 ohm feletti tekerés?
Mert az 1 Ohm már 5 menet…annyi tartás kell a coil-nak azért, hogy használható legyen…pl vattázásnál ne mozduljon el. Az ízeket is jobban adja a 9-12 watt amit elkér az 1-1.3 Ohm mint a 0.8Ohm 14-16Watton Kanthal esetén. Én ss-t használok egyéb okból, de majd leírják a többiek ha valamit kihagytam.
4 tekeréssel sincs gond, csak hézagosra kell hagyni.
Ss-ből 1 ohmhoz kell vagy 7 tekerés.
Én kanthalból 5 tekeréssel és a labakkal szoktam 1 ohmot kapni.
28 ga-ból hány tekerés adja ki kb a minimum 0.8 ohm-ot? Akkor úgy mondom h nem szeretnék 1 ohm fölé menni.
Azt nem írtad h az a 28 vagy a 30, vagy én néztem el
És ez milyen?
Ennél már több huzal van összesodorva…van ennek a claptonnak is tábora. Majd hozzászolnak nekik miért jobb, de ELVILEG a nagyobb párologtatófelület miatt jobb ízeket kéne adnia, persze magasabb watton és melegebb gőzleadás mellett.
Ennél ugyanannyi tekerés nagyobb ellenállást ad?
Vapetool applikáció, ott minden kérdésre választ kapsz.
Köszi, nagyon jó app
Nem vagyok ellene csak eddig a 0.8-as kazánokkal jó tapasztalataim voltak.
Nem tudom a kanthal milyen