A shopban a képen is van átlátszó.
Köszi mindenkinek. És a kopás nem lesz gond a feketénél? Az festés rajta?
ez egy német tervezés…szerintem jó a minőség. A modoknál előbb gond a kopás mivel nonstop markolod. Ha az összképbe jobban passzol akkor szerintem a feketét vedd…számít az összkép, na
A sorbtól nekem kétszer annyi ideig bírja. A. Clouds9 nálam nagyon hamar össze esik, titaniumra nem emlékszem
Minden kophat, ami festet, én nem használok festett tankokat egyébként. Bár tankoknak azért ez nem szokott jelemző lenni, engem jobban aggaszt, amit nem látsz, hogy onnan lejön-e valami vagy sem, szóval aminek a belseje is festet, én olyat nem vennék.
Titanium Fibert Cotton Elite egyik legjobb MTL-re, Bp Mods sem rossz csak várni kell vele míg hozza az ízt de azután egész jó!
Ez a kiválasztott mod, vagy a sima fekete változata.
én csak a vapefly cotton clouds-ot használom kezdetek óta…sajna az egyik kiszemelt shopban sincs…nagy hiba
Mármint az egyik irizáló zöldes vagy a fekete. Most látom h nem mutatja a link h melyik színen voltam épp
Örök mint a nyomor! Sima feketét vedd az nem kopik annyira mint a különböző színűek!
zöldes kék csajosabb…de ez totál szubjektív. Én 3oktávval magasabb hangon beszélnék ha azt választanám
Nagybátyámnak vettünk, hát, az kopott.
Főleg a gomb…
Sztem a lilás zöld a csajosabb, de a kopás azért fontos szempont.
Mennyi idő mire egy ilyen elkezd kopni?
Mondjuk úgy ha nem kétkezi melóba hordom, hanem kistáska zsebben ülőmunkába.
passz, de ispy akkor képben van…na nem a kistáska ülőmunkában hanem a rokona tapasztalata miatt
Sajna a keret ami színes meg a gombok hamar eldobják a kanalat (festéket) nálam a fekete van a kamionba 2db jó egy évesek( hibátlan mindkettő). Talán az egyik tűzgombján vagy 1mm festékkopás!
Ezen kívül játszik a vaporesso swag 2 vagy a px80, az innokin chroma 217, eleaf pico szériák, vagy az aspire zelos x 80w
Van köztük ami jobb lenne mint az aegis?
Melóba biztos nem! Meg tudásba sem jobb egyik sem!