Első (majd később a második 😁)mtl rta

Milyen fordítót használsz…cseréld le :grin:
Jegyzet 2023-01-06 100534

Jól látom hogy nincs free shipping összeghatár az euba és nem szállítanak nic tartalmú dolgokat szlovákián kívül?
Amúgy én is az ex v4-et néztem ki elsőre…

1 kedvelés

Jól látod. Ez nem tartalmaz nikotint…szóval küldik. Mást ebből a shopból nem is ajánlok…pl Aegis max mod hatalmas, 9.5cm. Az xtar mc2 Plus kiváló töltő, de 12.5ért drága, épp úgy mint az akkuk is.
Szóval ezt a szállítást be kell nyelni ha ezt a tankot szeretnéd. Minden mást pedig 1 boltból ingyen szállítással ha megy

1 kedvelés

Tudom, a szállítást átnéztem már.
Csak utálom hogy meredeken emelkedik a kinézett csomag ára :see_no_evil:

Végülis van pico is a boltban 37ért :slight_smile: de akkor is kell még egyéb csetresz máshonnan.
Viszont azt ne feledd, hogy a vépélményt döntően a tank adja nem a mod :point_up:

Én már itt járok a képzeletbeli pénzköltésben éppen… ha valaki másnak is kéne féláron akkor csatlakozhat az ingyen szállítós rendelésemhez amúgy.

Nem, ennyire nem rossz a helyzet. Sajnos így is meglesz az az ingyen szállítás a másik helyről. :joy:

Viszont kérdés hogy ér-e 10 euróval többet a v4 hogy még szállítást is fizessek érte. Azt lehet bubis tankkal bővíteni? Mert egyedül a hosszabbított bővítést nem szeretem a v5-ön.

1 kedvelés

Srácok, írjon valaki véleményt…aki használta valamelyik vattát a vape klubból.

Anna, szerintem a biztos jó és az elméletben jó közül megér 12eur-t a tuti…de nem akarom én költeni a pénzedet…megy az neked is :slight_smile:

1 kedvelés

Vattát? Az hogy jön ide?

1 kedvelés

Ja, hogy te már előre gondolkozol.
Pont tegnap bosszankodtam azon hogy egyik vapeklubos vattáról se találtam itt véleményt, de az persze nem jutott eszembe h simán megkérdezzem… :sweat_smile:

BP mods ok
Titanium fiber ok
Fiber cottont, mintha @Peva71 írta volna, hogy használja, nem ez a kecskés?

Bacon, kendo, muji, ezek nálam felejtősek…a többit nem ismerem.

Fiber azt hiszem van otthon, de tuti, hogy még nem használtam.
Most nálam a bp egész jó! Pisztáciásnak 4 napig (napi 2 tank) volt vele íze. Mára sajnos eltűnt​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Áhh, megvan, @Zolika -val kevertelek, olyan egyformák vagytok. :rofl:

1 kedvelés

Ezekhez van átlátszó üveg is?
Annyit ír csak hogy ‘spare parts’ van a csomagban.
A fekete jobban kopik mint a ss?

Jah, egyformák, nem vagyok kopasz és nincs himbilimbim :joy: és csak 160 vagyok és nem Zolika hanem Éva :joy:
Mentségedre szóljon, hogy hasonló eszközöket preferálunk​:slightly_smiling_face::+1:

Ki törődik ilyen apróságokkal…? :grin:

Igen, tényleg zavaró nagyon. :grin:

Még a profilképetek is majdnem egyforma, mindegy, elnézést, majd koncentrálok. :sweat_smile:

Unboxing szerint ott van-e:

Ott a faszi ujja mögött…

1 kedvelés

Egyébként ez a bp hol helyezkedik el a sorb-cotton cluds-cloud 9-titanium fiber tengelyen? :thinking:

1 kedvelés