Milyen fordítót használsz…cseréld le
Jól látom hogy nincs free shipping összeghatár az euba és nem szállítanak nic tartalmú dolgokat szlovákián kívül?
Amúgy én is az ex v4-et néztem ki elsőre…
Jól látod. Ez nem tartalmaz nikotint…szóval küldik. Mást ebből a shopból nem is ajánlok…pl Aegis max mod hatalmas, 9.5cm. Az xtar mc2 Plus kiváló töltő, de 12.5ért drága, épp úgy mint az akkuk is.
Szóval ezt a szállítást be kell nyelni ha ezt a tankot szeretnéd. Minden mást pedig 1 boltból ingyen szállítással ha megy
Tudom, a szállítást átnéztem már.
Csak utálom hogy meredeken emelkedik a kinézett csomag ára
Végülis van pico is a boltban 37ért de akkor is kell még egyéb csetresz máshonnan.
Viszont azt ne feledd, hogy a vépélményt döntően a tank adja nem a mod
Én már itt járok a képzeletbeli pénzköltésben éppen… ha valaki másnak is kéne féláron akkor csatlakozhat az ingyen szállítós rendelésemhez amúgy.
Nem, ennyire nem rossz a helyzet. Sajnos így is meglesz az az ingyen szállítás a másik helyről.
Viszont kérdés hogy ér-e 10 euróval többet a v4 hogy még szállítást is fizessek érte. Azt lehet bubis tankkal bővíteni? Mert egyedül a hosszabbított bővítést nem szeretem a v5-ön.
Srácok, írjon valaki véleményt…aki használta valamelyik vattát a vape klubból.
Anna, szerintem a biztos jó és az elméletben jó közül megér 12eur-t a tuti…de nem akarom én költeni a pénzedet…megy az neked is
Vattát? Az hogy jön ide?
Ja, hogy te már előre gondolkozol.
Pont tegnap bosszankodtam azon hogy egyik vapeklubos vattáról se találtam itt véleményt, de az persze nem jutott eszembe h simán megkérdezzem…
BP mods ok
Titanium fiber ok
Fiber cottont, mintha @Peva71 írta volna, hogy használja, nem ez a kecskés?
Bacon, kendo, muji, ezek nálam felejtősek…a többit nem ismerem.
Fiber azt hiszem van otthon, de tuti, hogy még nem használtam.
Most nálam a bp egész jó! Pisztáciásnak 4 napig (napi 2 tank) volt vele íze. Mára sajnos eltűnt
Áhh, megvan, @Zolika -val kevertelek, olyan egyformák vagytok.
Ezekhez van átlátszó üveg is?
Annyit ír csak hogy ‘spare parts’ van a csomagban.
A fekete jobban kopik mint a ss?
Jah, egyformák, nem vagyok kopasz és nincs himbilimbim és csak 160 vagyok és nem Zolika hanem Éva
Mentségedre szóljon, hogy hasonló eszközöket preferálunk
Ki törődik ilyen apróságokkal…?
Igen, tényleg zavaró nagyon.
Még a profilképetek is majdnem egyforma, mindegy, elnézést, majd koncentrálok.
Egyébként ez a bp hol helyezkedik el a sorb-cotton cluds-cloud 9-titanium fiber tengelyen?