Első (majd később a második 😁)mtl rta

Azért amíg elmosok egyet csak kibírom valamelyik poddal… :sweat_smile:

2 kedvelés

Kayfun, brünhilde, ares2, dvarw fl.
Az aressel nem vagyok jóban, abból csak öblögetek 2 között tiszta mentollal, a dvarw-ot meg most a férjem nyúlta le.

2 kedvelés

Nagyon jól néznak ki így együtt :heart_eyes:
Most büszke vagyok magamra mert a brünhildet felismertem :sweat_smile:
És a modok milyenek?

1 kedvelés

Nekem még az első ares volt. Tiszta szívből gyűlöltem. A Dvarw min ücsörög?

Mindenki szidja az arest, mi olyan szörnyű benne?

1 kedvelés

Valami aspire izé:roll_eyes::rofl:

Erre van már külön topic 1000bejegyzéssel :smiley:

Semmi ize kb…már 2x megfolyt, ami nálam egy tank halálát jelzi. Most kapott úgy gyűrűket, ha megint bepisil kukázódik.

Jólvan na, majd rákeresek. Vannak olyan lusta népek is akik ma még nem keltek fel és az ágyból gőzölve nem jutottak odáig hogy az ares tank gyengéit keresőzzék…:joy:

1 kedvelés

Én személy szerint a rettenetesen innovatív top cap megoldást utáltam. Bármilyen körülmények között képes volt leüríteni magát. A 2-t már ízben se dícsérik, az ennél még korrekt volt.

Ezen a tömítésklt. nem segît. Konstrukciós hiba.

Tele kell szilózni az egészet :roll_eyes::grin:
Vannak dolgok, amik alapvetően xarok.

Francokat. Purhabot neki. :joy:

Jó nagy kézbe való, a figó része valami szivacs, az szöszölődik ahogy fogod.Amúgy 1 aksis.

1 kedvelés

Ez még anno kb. egyszerre jött ki a Siren Ii-vel, a kazántér a két kis vállat leszámítva 1:1 ugyanaz(ez mondjuk az Ares javára). Használhatóságban köszönőviszonyban se… A Sirennél picit trükközni kellett a vattázással, de onnantól egy betonstabil,folyásbiztos valami. Bajonettzárral​:grin: a tetején!

Pofára nem ismertem meg, azért kérdeztem.

1 kedvelés

A kayfun egy pioneer pv3-n van, a brünci egy nagyon régi yoytech-en (sürgősbe használtan vettem, occsón, de jó) meg a greekvape, amit ismersz.

1 kedvelés

Mért álmodozol mikor ébren is lehetnél! :grin: Majd találsz más okot! :joy: :joy: :joy:

@Raspberryprincess Találtam olyan szlovák shop-ot aki szállít hozzánk és van Expromizer v4 tank. Mivel Zoli dicséri így kevésbé zsákbamacska mintha csak olvasunk véleményt ismeretlenektől. Én a 2 közül szerintem a v4-et választanám, de ez ne befolyásoljon. Vedd amelyik tetszik…csak gondoltam tudj róla, hogy van ez is.
RTA PORLASZTÓ - MTL | ExVAPE ExPROMIZER V4 MTL RTA - SZÁLCSISZOLT ACÉL SZÍN | www.ego-cigarety.sk

2 kedvelés

Én itt nem vásárolnék, itt ilyen pusztuló tankok vannak. :joy:

image